Michael Buble novi album posvetio sinu koji se oporavio od raka jetre
By redakcija On 7 sij., 2019 At 09:39 AM | Categorized As Glazba, Kultura, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Superjunak…

Dobitnik četiri Grammyja Michael Buble, koji je prodao više od 75 milijuna albuma, ove godine započinje svjetsku turneju u sklopu koje će 16. rujna u organizaciji Star produkcije nastupiti u Areni Zagreb

Michael BubleMichael Buble u Hrvatsku dolazi prvi put, a na nadolazećoj turneji predstavit će posljednji, deseti album (‘love’). Album je nazvao jednostavno (ljubav) jer, kako ističe Bublé, to je ono što nas pokreće.
– Nisam siguran u puno stvari no siguran sam da moram pjevati upravo ovaj žanr i ove pjesme koje izvodim. Isprva sam oklijevao oko naziva albuma s emotikonom srca jer ni sam ga ne znam naći na tipkovnici no uvjeren sam da smo napravili dobru stvar – rekao je kanadski pjevač Michael Buble.
Album je ujedno i posveta ljubavi koja mu je posljednje tri godine bila glavni pokretač u suočavanju s teškom bolešću najstarijeg sina, petogodišnjeg Noaha, kojemu je dijagnosticiran rak jetre.
– Čim smo saznali dijagnozu otkazao sam sve poslove jer su prognoze bile jako loše. No odlučili smo ići dan po dan. Nas 20 živjelo je u kući 18 mjeseci koliko je trajala Noahova terapija. Naravno da me ta cijela situacija jako pogodila jer to je nešto najgore što možete doživjeti ali sretan sam jer je rak u remisiji. Noah inače obožava superjunake poput Spidermana no ja mu stalno govorim da je on moj pravi junak – iskren je Michael Buble.
Skromna glazbena zvijezda otpočetka ništa nije tajila svojim obožavateljima, a oni su mu uz obitelj i prijatelje bili velika potpora stoga se u javnosti često upravo njima zahvaljuje što su bili uz njega u tim najgorim trenucima.
Iako se pisalo kako će Michael Buble napustiti glazbenu scenu zbog teške obiteljske situacije, pjevač je objavio novi album i kreće na svjetsku turneju u sklopu koje će 16. rujna. 2019. godine u organizaciji Star produkcije nastupiti u zagrebačkoj Areni.
Ulaznice za Bubléov spektakl u Areni Zagreb mogu se kupiti putem sustava ww.eventim.hr te na njihovim prodajnim mjestima.

Foto: Press

comment closed