Paola Valić Bekić pobijedila kao Sia u TLZP
By redakcija On 23 tra., 2018 At 09:41 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Show…

U šestom izdanju showa Tvoje lice zvuči poznato pobijedila Paola Valić Bekić

Paola Valić BekićOve nedjelje u zabavno glazbenom showu Tvoje lice zvuči poznato pobjednička plaketa otišla je u ruke Paole Valić Bekić koja je ovoga puta oduševila žiri i publiku emotivnom izvedbom pjesme ‘Chandelier’ koju u originalu izvodi australska pjevačica Sia. Svojom nevjerojatnom plesnom točkom Paoli je pomogla 10-godišnja Marta Otročak, ekipna prvakinja Hrvatske u gimnastici. Njihova zajednička izvedba ostavila je bez daha sve članove žirija, a posebno Nives koja nije mogla suspregnuti suze.
– Znaš li koliko si me dirnula? Toliko vas je bilo lijepo za gledat. Nemam riječi – oduševljeno je komentirala Nives, a Kedžo je dodao:
– Došli smo do vrha emocija. Netko će reći da si zbog Marte imala olakotnu okolnost, ali to nije točno. Ljudi ne kuže koliko je ovo teško pjevati. Vani ju zovu čelično grlo, zato što pjeva kao manijak. Ti si pjevala kao totalni manijak i hvala ti na ovome! – rekao je.
S njima se složio i Saša:
– Ti si to toliko dobro otpjevala. Imala si ta njena namjerna puknuća u glasu… a ti Marta, bila si fantastična. Stvarno nismo znali koga bi prije gledali, koliko je to atraktivna točka bila.
Oduševljenje nije sakrio ni Petreković:
– Bio sam malo skeptičan, ali bilo je sjajno cure. Fajteru, jako teška emisija za nas! – zaključio je.
Prema Paolinom izboru, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi Korak dalje iz Daruvara koja pomaže osobama s mentalnom retardacijom.

Foto: Press

comment closed