fbpx

Premijerno izvedena predstava Ivica i Marica

Zagreb…

Ivica i MaricaPrvi ovosezonski premijerni naslov, predstava Ivica i Marica u režiji Lee Anastazije Fleger i adaptaciji Nikoline Rafaj, izveden je u petak u kazalištu Trešnja. Predstava je to koja na zanimljiv način otkriva pozadinu svima poznate priče o bratu i sestri.
Premijeru predstave Ivica i Marica nastale prema jednoj od najpoznatijih priča braće Grimm nisu propustile ni brojne osobe iz javnog i društvenog života kao što Senka Bulić, Sanja Pilić, Amanda Prenkaj, Dora Fišter, Marijana Mikulić, Ana Lederer, Romina Vitasović Lučić, Paolo Tišljarić, Ante Krstulović, Marin Klišmanić, Ana Marija Bokor Vrdoljak i mnogi drugi.
Ivica i MaricaUzvanici su uživali u slatkim zalogajima s kojima su ih počastili Ferrero, Candy Factory – Fantasia lollipop, Meli cakes, Horak, Orijent, Mala kuća kolača, Rozini kolači, Dubravica i Candy treasure.
U ulozi Ivice i Marice nastupaju Silvio Mumelaš i Dubravka Lelas, a u ostalim ulogama Hrvoje Barišić, Ivana Bakarić, Radovan Ruždjak, Matija Čigir, Ana Vučak Veljača, Kruno Bakota, Paško Vukasović, Luka Bulović.
Scenografiju je kreirala Ana Sarić, a kostime Tea Bašić Erceg. Oblikovanje svjetla potpisuje Vesna Kolarec, a scenski pokret Matea Bilosnić. Glazbu je skladao Milorad Stranić, a autorica dizajna i ilustracije plakata je Marina Mesar – Oko.
Bojimo li se više mračne šume jer mislimo da smo ostali sasvim sami ili zbog mogućnosti da nekog i susretnemo? Jesu li slatkiši toliko neodoljivi samo zato što smo djeca? A što kad se savjeta ‘ne pričajte s nepoznatima’ sjetimo u trenutku kad ih više ni ne smatramo nepoznatima? Odgovore potražite u Trešnji.
Predstava Ivica i Marica je na rasporedu 9., 10., 23. I 14. studenoga.

Foto: Press – Morana Popovčić