fbpx

Show Volim Hrvatsku od nedjelje ponovno na malim ekranima

Zagreb…

Volim HrvatskuHrvatska radiotelevizija od nedjelje, 23. rujna 2018. godine na svom Prvom programu (HRT-HTV1) u popodnevnom terminu od 17.40 sati započinje s emitiranjem nove, šeste sezone popularnog glazbenog showa ‘Volim Hrvatsku‘.
Gledatelje HRT-a i kroz narednih će 15 emisija showa Volim Hrvatsku voditi Mirko Fodor, kapetani ostaju braća Bojan i Goran Navojec.
Volim HrvatskuU Goranovoj su ekipi pjevačica iz grupe Colonija Ivana Lovrić, glumica Lana Gojak i glumac Siniša Ružić. Na suprotnoj strani u Bojanovoj ekipi su glumica i voditeljica Lucija Helena Kajić, glumac Asim Ugljen i operna pjevačica Sandra Bagarić.
U igrama će se okušati 90 glumaca, pjevača, sportaša, voditelja a testirat će se znanje iz povijesti televizije i filma, sporta.
Natjecatelji će tako odmjeriti snage u prepoznavanju glazbenih hitova, poznatih sunarodnjaka, starih i neobičnih hrvatskih riječi, pokazati što znaju o televiziji i filmu, sportu, kako se snalaze u rješavanju premetaljki, a u zadnjoj igri o pobjedniku će se uobičajeno “pitati” i kolo sreće.
Urednica projekta je Andrijana Škorput, scenarist Alen Đurica a režiju potpisuje Ivan Miladinov.

Foto: Press – HNS