fbpx

Tjedan Gavelle u Komediji

Od 2. do 7. studenog Tjedan Gavelle u Komediji

Od 02. do 07. studenog 2020. godine očekuje nas Tjedan Gavelle u Komediji u sklopu kojeg će ansambl teatra u Frankopanskoj odigrati tri naslova: “Hotel Zagorje“, autorski projekt Anice Tomić i Jelene Kovačić, u režiji Anice Tomić (02. i 03. studenog), “Gospodu Glembajeve” Miroslava Krleže u režiji Miroslava Međimorca (04. i 05. studenog) te “Kako je počeo rat na mom otoku” Iva i Vinka Brešana u režiji Dražena Ferenčine (06. i 07. studenog).

Tjedan Gavelle

– U trenucima kad, zbog posljedica potresa u Gradu Zagrebu, nismo u mogućnosti igrati kako reprizne, tako ni premijerne naslove u dvorani vlastitog kazališta a želja nam je, koliko nam okolnosti dopuštaju, nastaviti s radom, u stalnoj smo potrazi i dogovorima s prostorima koji bi nas mogli ugostiti i gdje bismo mogli realizirati svoje programe.

Kako je počeo rat na mom otoku

Ulaznice za tri gostujuće predstave u “Komediji” se mogu nabaviti isključivo na blagajni kazališta “Komedija”, Oktogon, Ilica 5. Nažalost, zbog pogoršanja epidemiološke situacije morali smo otkazati najavljeno gostovanje predstave “Višnjik” A. P. Čehova, u režiji Dražena Ferenčine nastale u koprodukciji s HNK u Osijeku, u Histrionskom domu, 27. Listopada na “Bobijevim danima”. Zahvaljujemo domaćinu kazalištu “Komedija” koji nam omogućuje da kazališno živimo i dok nam dvorana u Frankopanskoj nije u funkciji, te se nadamo da ćete nas svojim dolaskom podržati i na ovim zagrebačkim gostovanjima, kao i da se što prije vidimo u vašem i našem kazalištu “Gavella”! – poručuju organizatori.
Hotel Zagorje

Foto: Scena.hr