fbpx

#samoljubav postala svjetska turneja, Tony Cetinski u Australiji!

Turneja…

Koncertna turneja #samoljubav – Tony Cetinski

Tony Cetinski– Da, krajem ljeta moj bend i ja idemo u Australiju. Zahvaljujemo se organizatorima, koji su se baš potrudili, da sve bude na vrhunskom nivou. Odlazak u Australiju, jako nas veseli, poslovno, ali i turistički. Turneja #samoljubav se tako širi i na taj nama najudaljeniji kontinent, što nas posebno veseli – otkrio je ovom prigodom Tony Cetinski.
Ljubav za sve, u svim oblicima, ne poznaje granice! Najbolji primjer je Tony Cetinski, čija aktualna koncertna turneja #samoljubav, nije više regionalna, već svjetska. Naime, Tony Cetinski će u rujnu, na trodnevni spektakl u Australiji, a njegova koncertna odredišta su Melbourne, Sydney i Perth.
Svoju će tridesetogodišnju karijeru pretvoriti u savršenu trodnevnu glazbenu priču u najuglednijim koncertnim prostorima, najvećih australskih gradova, ali tu iznenađenjima nije kraj.
Sve ovo nova je potvrda Tonyjeve vrijednosti, aktualnog albuma ‘Kao u snu’, koji obiluje hitovima ‘Laku noć’, ‘Kao u snu’, ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, ‘General bez činova’ i ‘Čekam te’, turneje #samoljubav, te svega što on i njegova ekipa rade.
Koliko je publika željna odlične zabave i vrhunskog showa, najbolje je pokazao prošlotjedni primjer Šibenika, kada je gotovo u jednom danu rasprodan Tonyjev koncert na tvrđavi sv. Mihovila, 19.07., pa su organizatori odmah najavili i novi 20.07..
Ne sumnjamo kako su obožavatelji u Australiji, jedva dočekali dolazak omiljenog im pjevača, jer Tony će im sigurno vratiti koncertima koji će se još godinama prepričavati.
Stoga ponovimo još jednom, koncertna turneja Tonyja Cetinskog #samoljubav postala je svjetska, a za koncerte u Australiji, ulaznice su već u prodaji.

26.09. Melbourne (Victoria Holiday Eve)
28.09. Sydney, Max Watts
29.09. Perth (Queen’s Birthday Eve)

Foto: Press