fbpx

Valentinovo u kazalištu: Brak ustvari ljubav

Gostovanje…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Brak ustvari ljubavNakon odlične Dame s kamelijama, Ludens teatar vas poziva da Valentinovo provedete u kazalištu. U utorak 14. veljače 2017. godine s početkom u 20.00 sati, na rasporedu je predstava Brak ustvari ljubav kazališta Kult.
Koprivnička će publika, u Domu mladih, moći pogledati predstavu koja je već tri godine na repertoaru ovog kazališta iz Beograda, a koja je gostovala u zemljama regije te u Europi. Nakon Geneve i Zuricha, ova predstava dolazi i u Koprivnicu. U ovoj predstavi se svi prepoznaju i potpuno je podređena publici, s mnogo elegantnog humora i živo izvođene glazbe.
– Pored teksta u kojem publika pronalazi sebe i identificira se s protagonistima, ova se predstava oslanja i na živo otpjevane glazbene brojeve. Cilj nam je bio dokazati da predstava može biti zanimljiva i smiješna bez psovki, politike i prostog podilaženja publici. Izvođenje ove predstave za Dan zaljubljenih je pun pogodak! – kažu iz kazalište Kult.
Tekst, režiju i scenografiju predstave Brak ustvari ljubav potpisuje Vladan Savić, kostime Snežana Šimić, koreografiju Snežana Vesković, muziku Kristina Savić, a igraju Vladan Savić i Kristina Savić.
Ulaznice za predstavu mogu se kupiti u Le Petit Caféu, Šarenom dućanu, Hotelu Podravina, na portalu ulaznice.hr te u uredu Ludens teatra (Dom mladih/1. kat).
Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 40.00 kn, dok će se na dan predstave moći kupiti na blagajni Doma mladih po cijeni do 50.00 kn.