fbpx

Video – Emotivan i dirljiv spot: Željko Bebek i Oliver Dragojević

Ako voliš ovu ženu…

Željko BebekPjesma ‘Ako voliš ovu ženu‘ koju pjevaju Željko Bebek i Oliver Dragojević dobila je i video izdanje. Sve traženiji redateljski dvojac, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović snimili su emotivan art spot koji prati ljubavnu priču kroz tri različite životne dobi.
– Spot prati tri generacije povezane u ljubavi. Plavi balon simbolizira male stvari koje nas u životu čine sretnima dok medaljon sa satom simbolizira trajnu vrijednost veze. Snimalo se na prekrasnim lokacijama u Dragama, na Vranskom jezeru, Primoštenu, Splitu, Trakošćanu i Maksimiru. Snimanje je trajalo dugo, ali vrijedilo je – objasnili su nam Sandra i Igor.
Željko Bebek i Oliver Dragojević pojavljuju su svega u nekoliko kadrova, a ljubavnu priču u ostatku spota sjajno su dočarala djeca Nika Štefanič i Petra Vidić, mladi zaljubljeni par, Marko Mihaljević i njegova djevojka Lana Grubišić te u završnim scenama Stjepana Brkić, Marko Abramović i dječak Toma Škorić.

Oliver Dragojević

Premijera dueta ‘Ako voliš ovu ženu’ dala je naslutiti da se radi o budućem velikom regionalnom hitu koji ćemo idućih mjeseci slušati u radijskom i tv eteru. Ovaj duet četvrti je singl s novog Bebekovog albuma “Ono nešto naše” koji je u prodaji od petka, 8. rujna.
Album po cijeni od 99 kuna potražite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te sljedećim poveznicama:
Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=949600
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1280869281
Amazon: http://www.amazon.com
Deezer: http://deezer.com/hr/album/47173212

Foto: Screenshot ilustracija
Video: