Vlaho Arbulić: Pjesma prati unutarnju potragu za domom
Piše: redakcija On 1 velj., 2016 At 01:07 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Home…

Dubrovački kantautor predstavlja svoju drugu pjesmu te kaže da je u pripremi i album

Vlaho ArbulićMladi kantautor Vlaho Arbulić, kojeg su mnogi prepoznali kao veliki potencijal za svjetsko glazbeno tržište, nakon svog debitantskog singla ‘Bla, bla’, predstavlja novi, pjesmu ‘Home’. Uz Vlahu, koautori pjesme su Filip Vidović, Neven Marinac i Gordan Dragić. Za gudački aranžman u pjesmi pobrinuo se Ivan Arnold.
Za pjesmu je ujedno snimljen i video spot u režiji Darka Drinovca.
– Spot ide u korak s tematikom pjesme koja Vlaho Arbulićprati unutarnju potragu za domom, odnosno iskonskim sobom. Takvo lutanje u spotu je prikazano kao dug i težak povratak kući preko hladnih i vjetrovitih planina. Međutim, kao i svaki pokušaj vraćanja u prošlost, takvo putovanje završava spoznajom o nepovratnim promjenama i jazu između onoga što jesmo i što smo bili – rekao je Vlaho. Kako je i sam nekoliko puta već naglasio, glazba je bila i ostala njegova najintenzivnija i najdugovječnija strast, a o daljnjim planovima Vlaho kaže:
– Album je u pripremi, a nekoliko narednih singlova već je definirano. Album će biti produkcijski bogat i raznolik zahvaljujući ekipi s kojom radim, a zajednička crta svim pjesmama bit će upravo kantautorski identitet koji je i temelj cijelog projekta – otkrio je Vlaho.

Foto: Promo

comment closed