fbpx

Čaroban svijet glazbe: Walt Disney u Lisinskom

Zagreb…

Zagrebačka filharmonija poziva vas da uronite u čaroban svijet filmova i glazbe – Walt Disney!

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Walt DisneyKralj Lavova, Mala sirena, Pocahontas, Mulan, Pirati s Kariba, Ljepotica i zvijer, Aladin, Snježno kraljevstvo… samo su neki od bezvremenskih i svevremenskih filmova uz koje su odrastale i još uvijek odrastaju generacije klinaca diljem svijeta.
Zagrebačka filharmonija u svom OFF ciklusu predstavlja vam senzacionalni projekt još neviđen na ovim prostorima: pod ravnanjem šefa dirigenta Davida Danzmayra, uz fantastičnu video projekciju, Zagrebačka filharmonija glazbom će vas provesti kroz sve najpopularnije Disneyeve uspješnice.
– Bilo da ste onaj/a koji je svoj prvi veliki posjet kinu ‘odradio’ kad je u hrvatska kina (konačno) došao Kralj lavova; ili ste generacija Aladina te dan danas, s vremena na vrijeme, poželite dobrog duha iz svjetiljke da spasi stvar; bilo da ste pravi „gusar“ u duši ili možda samo ne možete odoliti Johnnyju Deppu u gusarskom odijelu; ili sa svojim klincima i klincezama pratite zbivanja u Snježnom kraljevstvu i princeza Elsa je sveprisutna u svim oblicima u dječjoj sobi, ostaje činjenica da smo gotovo svi u nekom periodu života uživali u genijalnim animacijama iz Disneyeve ‘kuhinje’ animiranog filma koje kao da se prenose s koljena na koljeno. U njima uživamo i danas jer Disneyeva genijalnost htjeli ne-htjeli, budi malog Petar Pana u nama ili pak kroz našu djecu, nećake i unuke – pozivaju iz Zagrebačke filharmonijr.
Stoga u petak, 10. ožujka 2017. godine s početkom u 19.30 sati u dvorani Lisinski uskočite na vremensku crtu Disneyeve genijalnosti i glazbene izvrsnosti Zagrebačke filharmonije koja za Vas izvodi Čarobnu glazbu Walta Disneya.
Ulaznice po cijeni od 100 i 150,00 kuna možete kupiti online putem www.ulaznice.hr ili www.zgf.hr te na blagajni Zagrebačke filharmonije.
Glazba, kao uostalom i Disneyevi filmovi, govore univerzalnim jezikom kojeg razumiju svi. Glazba praćena projekcijom napravit će koncert vizualno i glazbeno zanimljivim te zaokupiti pažnju svih uzrasta.

Foto: Press