Zov divljine u Puli: Daleko od civilizacije, drama može započeti
By redakcija On 14 svi., 2019 At 07:18 AM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Pula…

Ines Bojanić, Hana Hegedušić, Nina Kaić Madić i Jasna Palić Picukarić u predstavi Zov divljine

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Zov divljine

Zov divljineU petak, 17. svibnja 2019. godine s početkom u 20.00 sati, u Istarskom narodnom kazalištu Gradskom kazalištu Pula gostuje Gradsko kazalište ‘Scena Gorica‘ s predstavom Zov divljine autorice Kristine Kegljen u režiji Lee Anastazije Fleger.
Kada se četiri žene nađu u dubokoj šumi, daleko od civilizacije, drama može započeti. Šuma ih polako uzima pod svoje, one zaboravljaju na svoje društvene inhibicije i otvaraju se jedna pred drugom kao nikada do sad. Na kušnju dolaze njihova dugogodišnja prijateljstva i veze s muškarcima koje su ostavili u civilizaciji, i dok ih divljina zove muklim urlicima, one spoznaju da su, usprkos trenju koje narušava njihove odnose, uistinu jedna drugoj najveća potpora.
Kada ih izdaju mjehuri od života u koje su se tako toplo učahurile, nastupa njihova istinska divlja priroda. Možda Zov divljinene trče s vukovima, ali shvate svoju veliku snagu koja je jača od svih životnih nedaća koje vrebaju u svakodnevici. I pritom se vraški dobro zabavljaju.
Podsjetimo, premijera izvedba predstave Zov divljine bila je u studenom 2018. godine. Tekst za predstavu napisala je Kristina Kegljen, režiju potpisuje Lea Anastazija Fleger, scenografiju Irena Kraljić, kostimografiju Tea Bašić Erceg, oblikovanje svjetla Vesna Kolarec, a kompozitor je Ivan Končić.
U predstavi igraju: Ines Bojanić, Hana Hegedušić, Nina Kaić Madić/Mia Krajcar i Jasna Palić Picukarić.
Predstava Zov divljine traje 80 minuta.

Foto: Press

comment closed