Sastojci:
Za cca 15 komada
30 dag brašna
2 dag kakaa
1 prašak
18 dag šećera u prahu
7,5 dl mlijeka (ovo je neka greška u zarezu)
2 jaja
15 dag rastopljenog, ali ne toplog maslaca
Pećnicu ugrijati na 200 stupnjeva. Lagano ugrijati kalup i premazati ga uljem ili maslacem. U udubine staviti oblike od papira. Prosijati brašno i prašak za pecivo. Staviti ih u zdjelu, dodati šećer. Napraviti u sredinu udubinu. Zajedno dodati mlijeko i jaja i promiješati. Dodati rastopljen, ali ohlađen maslac. Smjesu podijeliti na 2 dijela. U jedan umiješati kakao. Napuniti kalupe tako da naizmjenično se stavlja crna i bijela smjesa, peći cca 20-25 min. Ohlađene preliti preljevom od tamne i bijele čokolade.
Priprema i Foto: Mirela Crndić