fbpx

Kako urediti mali apartman za najam!

Profokus…

apartman za najamZagreb – tražena turistička destinacija
U Zagrebu  kao traženoj  turističkoj  destinaciji stvorila se potreba za smještajem turista koji borave kraće vrijeme u gradu. U strogom centru povećao se smještani kapacitet. Pojedini vlasnici su od svojih većih stanova odijelili manje cjeline i uredili ih za najam.
Uštedite novac
Još uvijek većina vlasnika smatra kako je sama sposobna preurediti prostor i staviti ga u funkciju. Nažalost kad radovi krenu avantura počinje i greške koje će nastati toliko su štetne da na kraju posao uređenja košta duplo više. Zato je za taj posao dobro potražiti dizajnere interijera koji će ponuditi idejno rješenje, sve tehničke detalje i probleme na vrijeme otkloniti, dobro osmisliti boje u prostoru i obratiti veliku pozornost na funkciju. Takvim postupkom vlasnici će uštedjeti novac jer neće biti dodatnih popravaka.
Obrazovani dizajneri interijera
U ‘Učilištu Profokus’ obrazujemo dizajnere interijera koji svoje znanje usvajaju od vrsnih stručnjaka. Svoje ideje mogu klijentima pokazati u računalnom programu, pa tako stvoriti vjerno sliku budućeg prostora.

ProfokusIdejno rješenje – apartman za najam
Izvrstan projekt malog apartmana u centru Zagreba izradila je diplomantica Rahela Krulić u Učilištu Profokus. To je prostor koji je izdvojen od djela postojećeg stana i projektiran kao zasebna jedinica.

ProfokusSastoji se od kupaonice, toaleta i potrebnim sanitarijama s dodatnim sadržajem.

ProfokusU preostalom djelu prostora nalazi se mini kuhinja, stolić i stolice, komoda, police, te veliki bračni krevet.

ProfokusTonski je ujednačen kolorit u cijelom prostoru, namještaj je modernih ravnih linija, pa djeluje  čisto i jednostavno. Tako je postignuta osnovna zadaća urednosti prostora što u konačnici  daje i funkcionalnost pri održavanju, odnosno čišćenju apartmana.

ProfokusProfesionalnost ima svoju cijenu
Pri  adaptaciji prostora svaka ušteda je važna. Upravo profesionalci, obrazovani dizajneri interijera znati će gdje su moguće uštede, a gdje ne treba zakidati investiciju. Naplata za njihov rad nije toliko visoka, kolika je moguća krajnja šteta, ako radovi nisu izvedeni pravilno i pod stručnim nadzorom.
U Učilištu Profokus obrazuju se pravi profesionalci, a upisi u verificirani program su u tijeku za sljedeću školsku godinu.
Sve dodatne informacije možete pronaći na stranicama www.profokus.hr

Foto: Profokus