fbpx

Klapa Intrade proslavila rođendan i primila priznanje!

Višnjik…

Pred punim Višnjikom Klapa Intrade je proslavila rođendan i primila priznanje za impresivnu karijeru

IntradePred prepunom dvoranom Krešimira Ćosića u Zadru, Tomislav Bralić i klapa Intrade održali su ove subote spektakularan koncert kojim su obilježili 30 godina od osnutka klape. Klapa je odlučila u svom gradu održati prvi slavljenički koncert i još jedan koncert za pamćenje. Gotovo nitko nije ostao sjediti kad su Bralić i Intrade počeli nizati hitove poput ‘Croatio, iz duše te ljubim’, ‘Nisan te sriće’, ‘Zora bila’, ‘Zalutali pogled’, ‘Ti si ka pisma’, ‘Ne znam što me tebi vuče’ i mnoge druge.
Tijekom cijelog koncerta na velikom video zidu na pozornici prikazivale su se fotografije značajnih trenutaka i s prekooceanskih turneja te stare fotografije klape koja od gotovo samog početka djeluje pod vodstvom Davora Petrovića. Osim što joj je umjetnički voditelj, Petrović ujedno svira gitaru u klapi te potpisuje mnoge njene pjesme. Tomislav Bralić i klapa Intrade pred sam kraj koncerta na pozornicu su pozvali bivše članove klape kako bi im se zahvalili na njihovom djelovanju i tragu koji su ostavili u povijesti klape Intrade.
Na pozornici im se pridružio i Tedi Spalato ‘Splitska stina’, kako ga je najavio Tomislav Bralić ponesen sjajnom reakcijom publike na pjesmu ‘Stina pradidova’, s kojim klapu Intrade veže lijepa suradnja na dvije pjesme – ‘Cviće’ za koju je Tedi napisao glazbu i ‘Sve dok bura dere’ koju je otpjevao zajedno s klapom.
Tedi Spalato klapi Intrade pridružit će se i na zagrebačkom koncertu u Domu sportova 12. prosinca uz još jednog gosta iznenađenja.

Foto: Press