Matea Grabić: Ivan obožava kuhati, a ja volim jesti
Piše: Snježana Županović On 13 ožu., 2016 At 04:27 PM | Categorized As Gastro, Kazalište, Kultura, LifeStyle | With 0 Comments

Veliki su gurmani…

Glumački par Matea Grabić i Ivan Ćaćić odlično se slaže na sceni Hrvatskog narodnog kazališta Osijek, ali i u kuhinji

Matea Grabić– Ivan obožava kuhati, a još više jesti, pa je i preuzeo kuhaču za našim štednjakom. Kako svaka krpa nađe zakrpu, tako ja volim jesti, ali volim i slatko. Glavno da je kremasto i čokoladno – rekla je Matea Grabić za portal Scena.hr. Glumci najradije kuhaju za obitelj i prijatelje.
– Slobodno vrijeme provodimo u krugu svojih najbližih, a uz dobro društvo, uvijek ide i dobra klopa. Ivan je zadužen za roštilj i čobanac, a moja malenkost za kiflice – kazala je Matea. Dodaje da je jako sponosna na Matea GrabićIvanove krem juhe: od buče, poriluka, slanutka… Matea nam je otkrila i jednu anegdotu iz svoje kuhinje.
– Ja obožavam palačinke. Na prvu godišnjicu naše  veze, Ivan me je iznenadio večerom nakon koje su uslijedile palačinke. Kao i inače, ja sam samo bila iskrena: “Dobre su, ali nisu kao mamine“. Zbog toga već šest godina jedemo isključivo palačinke mame Sanje – prisjetila se Matea uz osmijeh.

Foto: Matea Grabić i Ivan Ćaćić priv. album

comment closed