fbpx

Radionice za školarce: Čarobni prsti

Proljetni praznici…

Radionice za školarce Čarobni prsti u vrijeme proljetnih praznika

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Čarobni prsti– U CeKaTe smo za naše školarce i ovom prilikom pripremili turbo zanimljive radionice kako bi praznike proveli što ljepše i kvalitetnije. Za naše male susjede, zabava je opet tu. Uz pomoć voditelja, priručnih materijala, boje i kreativnosti, vlastitim rukama stvorit ćemo zajedno čitav jedan proljetni biljno/životinjski začudni svijet. Uđite s nama u zemlju Minimoya – pozivaju iz CeKaTe-a.
U Centru za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, u nadolazećim proljetnim školskim praznicima od 18. – 22. travnja 2017. godine od 10.00 do 12.00 sati pripremili su za školarce četiri različita modula: Plesna radionica, medijska radionica, dizajnerska radionica i kiparska radionica.
Čarobni prsti– Kroz module ćemo zajedno proslaviti dolazak proljeća i eksploziju boja. Djeca će u ovih pet dana trajanja radionice napraviti uz pomoć voditeljice kratku plesnu koreografiju, te ju na kraju izvesti pred svojim prijateljima i roditeljima, a koreografija će za scenografiju i rekvizite imati radove nastale na drugim kreativnim modulima. Polaznici medijskog modula sve će popratiti fotografijama te će na kraju kao rezultat proizaći kratki video zapis. Čega će još biti? Kukuljica, leptira, neobičnih kukaca… i neizmjerno puno zabave ! Jer, kroz igru i zabavu se najbolje uči! – poručuju organizatori.
Voditelji i materijal su osigurani.
Plesna radionica, voditeljica: Valentina Crnić; medijska radionica, voditelj: Danijel Borna Fiket; dizajnerska radionica, voditeljica: Petra Bilić Križan, dizajnerica; kiparska radionica, voditelj: Velibor Mačukatin, akademski kipar.
Prijave na radionice: tel 091 3027 412, e-mail: smartinovic@cekate.hr

Foto: Press