fbpx

Albina: Sve se događa s razlogom

Albina je odlazak na Euroviziju izborila 13. veljače uvjerljivom pobjedom na Dori, no nije prošla u finale Eurosonga

– Jesmo li vas rasplesali? E, pa to je najbitnije. Šaljem vam svima pozitivnu energiju i želim zahvaliti svima na ljubavi koju ste nam slali. Sve se događa s razlogom – jedva čekam vidjeti što me čeka iduće – napisala je Albina u objavi na društvenoj mreži nakon nastupa.

Albina

Albina je nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurovizije i predstavila Tick-Tock, svoj pobjednički singl s Dore. Njenoj izvedbi u roterdamskoj Ahoy Areni prethodili su i zamijećeni videoisječci s proba, koji su se istovremeno našli na 1. i 2. mjestu YouTube trending liste u Hrvatskoj i do sad zajedno skupili više od milijun pregleda.

Za styling Albine i plesača Stjepana Cutvarića, Devina Juraja, Marka Marića i Luciana Plazibata zadužen je bio Juraj Zigman, za make up Karlo Rusan, za frizuru Zvonimir Franić, koreografiju je osmislila Helena Janjušević, dok je kreativni direktor nastupa bio Marvin Dietmann.

Tick-Tock – LIVE (First Semi-Final)

Podsjećamo, Albina je odlazak na Euroviziju izborila 13. veljače uvjerljivom pobjedom na Dori, prikupivši najviše glasova od žirija i publike. „Tick-Tock“, čiji su autori Branimir Mihaljević, Max Cinnamon i Tihana Buklijaš Bakić, neposredno je nakon objave osvojio hrvatske glazbene ljestvice te se i nakon više od tri mjeseca nalazi pri samom vrhu najemitiranijih pjesama u hrvatskom radijskom eteru.

Za singl je predstavljen i službeni videospot čiji zbrojevi pregleda iznose više od dva milijuna, koliko je puta pregledan i Albinin nastup na Dori.

– Universal Music Hrvatska ponosno čestita Albini na svim ostvarenjima u proteklim mjesecima. Sa samo tri pjesme u svojoj diskografiji, Albina je u vrlo kratkom razdoblju postigla velik uspjeh i pokazala da je spremna za glazbenu karijeru. Veselimo se nastavku njenog glazbenog putovanja! – poručuje Universal Music Hrvatska.

Foto: Press/Universal Music Hrvatska – EBU/Thomas Hanses