fbpx

Dejan Lovren: Pokazat ćemo karakter te ponovno pobijediti Engleze

Vatreni…

Slijedi nam novo dokazivanje, nažalost pred praznim tribinama, kaže Dejan Lovren

Dejan LovrenReprezentativni branič Dejan Lovren razgovarao je s predstavnicima medija uoči otvorenog treninga Hrvatske na Rujevici, dva dana prije ogleda s Englezima. O lošem početku u Španjolskoj gdje je Hrvatska doživjela neugodan i visok poraz, Dejan Lovren je rekao:
– Prva utakmica nije ispala kako smo očekivali i treba je što prije zaboraviti. Slijedi nam novo dokazivanje, nažalost pred praznim tribinama. Međutim, pokušat ćemo pokazati karakter te ponovno pobijediti Engleze. Engleska ima dodatni motiv, uzvratiti nam za Svjetsko prvenstvo, i bit će to prilično teška utakmica. Engleska je uvijek među favoritima, u svakom natjecanju, i sigurno će biti žustro. Dobro ih poznajem i neće biti nimalo lako.
O natjecanju u Ligi nacija, Lovren je rekao:
– Kvalifikacije za Europsko prvenstvo počinju tek u ožujku, i nisam ni ja baš zadovoljan Ligom nacija jer ne postoji veliki imperativ pobjede, ali profesionalci smo i odradit ćemo svoj posao. Osim toga, uvijek mi je drago vratiti se u reprezentaciju i biti dio ove momčadi – dodao je Dejan te se osvrnuo na veliko priznanje koje je dobio kapetan Luka Modrić.
– Znao sam i prije da je Modrić najbolji na svijetu – dijelim svlačionicu s njime već deset godina – i nadam se da će ostati još dugo s nama, on nam je sigurno među glavnim igračima – kazao je Dejan Lovren.
A o nastupu u revijalnoj utakmici u Bjelovaru branič Vatrenih je istaknuo:
– Imam osjećaj kao da smo s Trga bana Jelačića došli ravno u Bjelovar, kao da se onaj doček samo nastavio. Bilo je prekrasno vidjeti toliko ljudi, koji nam ni za 50 godina neće zaboraviti što smo postigli, i mi to cijenimo. Drago nam je da do daljnjega imamo takvu podršku – zaključio je Lovren.

Foto: Press – HNS