fbpx

Duo Kamikazete, Matej Mateković i Dječji zbor u finalu

Supertalent…

Posljednja mjesta u finalu showa Supertalent osvojili su Matej Mateković, Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu i Duo Kamikazete

Matej MatekovicMjesta u finalu Supertalenta su popunjena, a iz posljednje polufinalne emisije u finale su se lansirali Matej Mateković, Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu koji su osvojili najveći broj glasova gledatelja te Duo Kamikazete.
Igorov i Franin zlatni gumb, Matej Mateković, osmogodišnji hulahooper osvojio je sve simpatije žirija i publike.
– Ja sam sad prvi put vidio neke nove trikove – priznao je Davor, a Maja izazvala Franu i Igora da i sami zavrte po jedan hoop.
– Vrlo je ozbiljna stvar kako si i rekao, kao i zlatni gumb. Ti si zlatni, veličanstveni Matej koji je razvalio i u polufinalu! Svaka ti čast – poručio mu je Janko.
Djecji zborDječji zbor glazbene škole u Varaždinu nastupili su s obradom pjesme ‘Show must go on’ grupe Queen.
– Ta neka ljepota koju vi donosite, vaše višeglasje je prekrasno. Ja bih vas samo sluša još i još – komentirao je Janko, Davor im je rekao da nije pretjerano osupnut njihovim nastupom.
– Uz lijepo pjevanje najviše mi se dojmio ovaj kreativni moment s brašnom. Uvijek u Duo Kamikazetepjevanju kada su velike količine ljudi, one same po sebi nose određenu snagu i duboku poruku, a u vašem slučaju rekla bih da ima iscjeliteljsku moć – zaključila je Martina.
Duo Kamikazete, ili kako su same sebe nazvale ‘Lude Slovenke’, na visećoj šipci izvele su nevjerojatne akrobacije.
– Ovo ne da je bilo još atraktivnije, nego i ja ću uzeti telefon i za vas glasati – šokirana je bila Martina.
Maja je kazala da je nastup bio vrijedan finala, a Davor je komentirao:
– Meni je ovo potpuno nova dimenzija, vaša snaga ne da se utrostručila, nego se utrostručila i pol.

Foto: Press