fbpx

Edo Maajka: Sve ovo vidim kao neki svoj novi početak

Ne mogu disat…

Nova pjesma, novi bend, novi album i koncert u Zagrebu

Edo Maajka– Mogu samo reći da mi je baš drago što sam uspio okupiti ovakvu ekipu i jedva čekam ljudima odsvirat nove pjesme, ali i stare u novom ruhu. Jedva čekam stati na binu sa ovim momcima.  Sve ovo vidim kao neki svoj novi početak, svirat ćemo čak pet novih pjesama s albuma koji ću tijekom godine završiti i izbacit van. Ovo mi je prva svirka s novim bendom, svi ste pozvani, vidimo se – poručio je Edo Maajka. Jedan od najpoznatijih repera ovih prostora, predstavlja svoj novi fantastičnim bend i  video spot pod nazivom ‘Ne mogu disat‘. Redatelj spota je Dario Lonjak, scenarist i producent Velimir Grgić, direktor fotografije Vedran Rapo te montažer Valent Balun. Pjesmom ‘Ne mogu disat’ Edo Maajka najavljuje prvi koncert s novim sastavom i to 18. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture.
Od Edinog posljednjeg singla ‘Ojojoj’ prošlo je skoro godinu dana i mnogi su sa uzbuđenjem čekali novi materijal popularnog Glavatara.
Za nove pjesme i novi album, okupio je bend koji čine istinski virtuozi svog zanata. Mario Rašić, jedan je od ponajboljih basista u Hrvatskoj, čiji recentni projekt je Balkan Zoo Ensemble, Yogi Lonich, ‘faca’ je među glazbenicima svjetskog kalibra, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom i nastupao prije Rolling Stonesa, Roberta Planta, Linkin Parka kao i Korna. Postavu čini i Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove te Mirsad Dalipi, jedan od boljih bubnjara iz regije, koji dolazi s Kosova, a živi u Zagrebu.

Foto: Press
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=R2yM3R1L-n8[/embedyt]