fbpx

Igor Geržina i Željka: Vruća atmosfera na snimanju pjesme Moje vrijeme

Glazbena kemija…

DOBRA VIBRA: Na snimanju spota bilo je plesno. Imala sam temperaturu, pa mi se činilo da sve gori i za mene je svakako atmosfera bila vruća, otkrila je pjevačica, a kako je bilo na snimanju pogledajte u fotogaleriji portala Scena.hr

Igor Geržina i Željka VeverecNajpoznatiji hrvatski saksofonist, koji je nedavno izdao svoj peti samostalni album ‘Bucket List‘, predstavlja se publici s novim singlom ‘Moje vrijeme’. Pjesmu je snimio u suradnji s pjevačicom grupe Mangroove.  Na snimanju spota Željka Veverec je plijenila pažnju kamere u neobičnoj vintage crvenoj haljini, a uz plesače iz Fusiona pokazala je i svoje plesno umijeće. Igor Geržina ovom prigodom ipak nije zaplesao, no zato je doista energično te u svom prepoznatljivom zvuku iznio saksofonske dionice.
Igor Geržina i Željka Veverec– Pjesma je nastala potpuno spontano. Htio sam napraviti zvuk koji se djelomično razlikuje od mog uobičajenog stila kakvog radim u instrumentalnoj glazbi. Jako volim suradnje s vokalistima, a Željka je vrlo specifična po boji glasa i interpretaciji te vrlo originalna u vizualnom smislu. Pjesma joj je sjela ‘na prvu’ i napisala je odličan tekst, koji se savršeno uklapa u atmosferu.  Najviše smo se bojali hrvatskog teksta na pjesmi koja ne zvuči baš tipično za hrvatsku vokalnu scenu, ali ispalo je odlično. Mislim da se zvuk saksofona i Željkin baršunasti vokal odlično nadopunjavaju. Također, video spot kojeg smo snimili vjerno oslikava atmosferu pjesme. Na snimanju je bila odlična atmosfera, dobra vibra između nas dvoje, režisera i plesača, a mislim da se to vidi na finalnom uratku – rekao je Geržina za portal Scena.hr.
Igor Geržina i Željka VeverecŽeljka je uoči izlaska singla izjavila da Geržina i ona imaju puno toga zajedničkog, a prvenstveno to što su oboje istiniti i autentični u glazbi te što su ovaj put izašli iz svojih poznatih struktura i upustili se u nešto novo i drugačije. Nada se da će njihovu glazbenu kemiju prepoznati i publika, a kaže i kako su se odlično zabavili na snimanju spota, iako je njoj u jednom trenutku bilo i prevruće.
– Na snimanju spota bilo je plesno. Puno odličnih mladih plesača davalo je jednu novu energiju. Ja sam imala temperaturu, pa mi se činilo da sve gori i za mene je svakako atmosfera bila vruća. Mislim da su svi svoj posao odradili ne samo profesionalno, nego i uz puno entuzijazma i to ćete uskoro vidjeti u spotu – najavila je Željka za portal Scena.hr. Spot je sniman pod redateljskom palicom Gorana Kovačića u prostorijama zagrebačkog Kulturnog centra Travno, a dio kadrova snimljen je uz Savu. Posebni gosti su plesači iz Plesnog studija Fusion za čiju je energičnu koreografiju zaslužna talentirana koreografkinja i voditeljica studija, Dijana Hržić. Premijera spota će biti 22. siječnja 2017. godine.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=709]