fbpx

LINK by Ogi – nova zimska kolekcija!

Zimska kolekcija LINK by Ogi Antunac su idealni za vas!

Za ljubitelje hladnijeg vremena ali i jakih boja, novi komad zimske kolekcije LINK by Ogi stvoreni su za vas! Zimu volimo više ili manje, no zbog zimske kolekcije jedne od naših najpoznatijih modnih dizajnerica ovo godišnje doba željno iščekujemo. Ogi Antunac nas i ovoga puta nije razočarala.

LINK by Ogi već je godinama sinonim za bezvremenski dizajn i kvalitetu koja se najviše očituje u neodoljivo mekanim materijalima kao stvorenim za zimsko ušuškavanje i slojevito odijevanje.

LINK by Ogi kolekcija jesen-zima 2022/2023 još jednom dokazuje koliko je nešto hrabro, promišljeno i drugačije prijeko potrebno na našem tržištu.

Light motiv kolekcije ovoga puta su veoma posebne tkanine na kojima se dizajnerica poigrala sa lasersko rezanim detaljima, reljefnim posebnostima te zip umecima. Uz nezaobilaznu crnu boju koju Ogi već skoro pa religiozno provlači kroz svaku svoju kolekciju, ovoga puta za oko nam je zapelo vrlo spretno i nenametljivo uključivanje boja koje ne bismo očekivali i povezivali uz sam brend.

Nijanse prljavo roze, boje maline i žute pažljivo su se uvukle u ovu kolekciju te time samo pokazale maštovitost i talentiranost dizajnerice koja kada i ode van svoje comfort zone ipak uspije savršeno zaokružiti modnu priču ostajući vjerna svom nepogrešivom stilu.

Uz jakne koje su uvijek statement komadi ovog brenda Ogi je odlučila svojim klijenticama pružiti i moment u kojem će se moći zaigrati komadima poput tunika, vesta i kombinezona.

-LINK by Ogi žena je hrabra, profesionalna, suvremena i urbana žena. Ona ne mora biti, ona već jest. Mislim da se ljudi općenito previše opterećuju modom. Za nas koji ju radimo ona jest ozbiljan posao, ali za one koji ju konzumiraju, treba biti igra- objasnila nam je dizajnerica dodajući kako ju neizmjerno veseli kada vidi na koji način njene klijentice interpretiraju njenu modu i kako ju prilagođavaju vlastitim potrebama.

Nakon predstavljanja kolekcije u New Yorku prošli mjesec, Ogi Antunac jedna je od rijetkih domaćih dizajnerica koja već godinama paralelno radi i stvara kolekcije za naše i strano tržište, te svake sezone nastoji otvoriti neke nove kreativne momente koji će biti zanimljivi na oba kontinenta.

Novu jesen – zima 2022/2023 kolekciju možete pronaći na link-by-ogi.com, a na službenom Instagram profilu branda pratite sve novosti koje za Vas priprema LINK by Ogi.

Foto: Sanja Jagatić

Model: Petra Vukotić / Relatum agency

Šminka : Nina Pejnović