Nikola Kalinić i Julia Roberts na LA Galaxy
By redakcija On 26 srp., 2018 At 10:00 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Na turneji…

Nikola Kalinić, Julia RobertsHrvatski reprezentativac i igrač A.C. Milan Nikola Kalinić objavio je danas na društvenoj mreži fotografiju – selfie s američkom glumicom Julijom Roberts. U vrlo kratkom vremenu fotografija je skupila preko devet tisuća lajkova. A da je Nikola sjajno prihvaćen u momčadi Milana može se vidjeti i po videu kojeg je na društvenoj mreži objavio hrvatski napadač u kojem mu suigrači pjevaju ‘Kalinić is on fire’.
Podsjetimo, Nikola Kalinić na samom Svjetskom prvenstvu u Rusiji nije želio čekati priliku s klupe pa ga je izbornik Zlatko Dalić odstranio s obrazloženjem ‘da mu trebaju samo spremni igrači’.
– Na utakmici s Nigerijom, Nikola Kalinić se zagrijavao i trebao je ući u drugom poluvremenu. No, rekao je da nije spreman ući jer je osjetio problem s leđima. To se isto dogodilo i protiv Brazila u Engleskoj, rekao da nije spreman, kao što je rekao i za jučerašnji trening. Ja sam to mirno prihvatio, a kako trebam spremne i zdrave igrače, donio sam ovu odluku – objasnio je izbornik Vatrenih Zlatko Dalić.
Matični klub Nikole Kalinića, AC Milan, nalazi se trenutno u SAD gdje ih očekuju utakmice u sklopu International Champions Cupa s drugim europskim klubovima.

Foto: Nikola Kalinić društvena mreža
Video:

comment closed