fbpx

Oliver Dragojević: Volim pjevati u Lisinskom!

Oliver DragojevićZbog velikog interesa, Oliver Dragojević će pjevati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu tri dana. Prva dva koncerta 15. i 16. studenoga su rasprodana, a dodan je i treći datum pa će nastupati i u nedjelju 17. studenoga.
– Volim pjevati u Lisinskom, a kako su svi gosti slobodni i u nedjelju odlučili smo da nam taj vikend bude u potpunosti ispunjen pjesmom i dobrim emocijama – rekao je je Oliver Dragojević.
Koncerti su nazvani ‘More u Lisinskom’, a Oliver će po prvi puta otpjevati i neke od pjesama s novog albuma ‘Tišina mora’, poput ‘Moje lipo’, ‘U mom zagrljaju’ te aktualni singl ‘S tobom jubavi’. Uz bend Dupini, kojima će se kao pojačanje pridružiti Jan Ivelić na bubnjevima te Dražen Bogdanović na saksofonu, Oliver će ugostiti i svoje prijatelje glazbenike: Tedija Spalata, gitaristu Elvisa Stanića te zbor Izvor.
Svojoj vjernoj publici Oliver će te večeri pokloniti neke nove pjesme, ali i nezaboravne melodije poput Magdalene, Cesarice, Moj lipi anđele, Lipa moja, Galeba i druge hitove.
ULAZNICE za koncert po cijeni od 150, 170 i 190 kuna potražite na: blagajni Lisinskog, na www.ulaznice.hr  i u Aquarius Music Shopovima (Maksimirska16, Varšavska 13 i Branimir centar).

Foto: Press Scena.hr