fbpx

Petar Grašo: Apsolutno sam očaran i ovom večeri

Zahvalan sam publici, rekao je Grašo

– Apsolutno sam očaran i ovom večeri, jer kad sam pomislio da smo jučer dosegli vrhunac euforije, publika večeras me demantirala! Toliko dobre energije, toliko glasova koji su sve pjevali sa mnom u glas, toliko ruku u zraku… – rekao je Petar Grašo.

Grašo

Drugu večer za redom, najpopularniji glazbenik u regiji Petar Grašo, priredio je spektakl u prepunoj Areni Zagreb! Iako se smatralo da je teško bilo nadmašiti prvu večer euforije, publika druge večeri nadmašila je sva očekivanja.

Grašo

– Jasno je bilo vidljivo koliko je publika poželjela ovakvih događaja, mojih pjesama, a i ja sam jedva čekao da podijelim sve pjesme ponovno s publikom, mogu se samo ponoviti – ogromna sreća! – sabrao je Petar Grašo dojmove druge večeri.

Dvosatni spektakl s najimpresivnijom produkcijom i scenom ikad viđenoj u domaćoj produkciji, u dva su dana očarali su više od 25 tisuća ljudi. Volim i postojim, Ako te pitaju, ’92, Uvik Isti, Ko nam brani… nizali su se hitovi koje je publika u glas pjevala s omiljenim glazbenikom i priredila nevjerojatnu atmosferu.

Dvije godine bez velikih koncerata za publiku je jasno bilo – predugo.

– Ponosan sam i nevjerojatno zahvalan publici koja je čekala toliko, ljudima koji su kupovali karte dok su mjere bile na snazi, i nisu zapravo znali kad će se koncert uopće održati, zato sam izuzetno ponosan i zahvalan što imam takvu publiku – rekao je Grašo.

Na koncertu su i ove večeri plesali i brojni poznati: Maksim Mrvica, Dino i Viktorija Rađa, Monika i Fran Olujić, Iva Todorić, Mirna Maras Batinić, Marijana Batinić, Domenica i mnogi drugi…

Ujedno ovo je prvi najveći glazbeni događaj od početka pandemije. Nakon više od dvije godine glazbene tišine u Areni Zagreb, Grašo je pred dvije rasprodane arene otvorio novo poglavlje u povijesti sektora kreativne industrije.

Nakon koncerta zadovoljstvo nije skrivao ni Katijan Knok, direktor narodnog koji, uz Heart Experience, potpisuje ovaj golemi projekt:

– Jasno da sam zadovoljan. Podigli smo ljestvicu vrlo visoko što se tiče domaće produkcije. I nakon prvog koncerta i sad nakon drugoga užitak je slušati komentare posjetitelja, jer to nisu samo veliki koncerti nego posebni audio-vizualni doživljaji.

Nisam vidio u publici nijedno lice bez osmijeha i već jako dugo nisam prisustvovao takvoj eksploziji pozitivnih emocija. To je velika stvar za sve nas, za Grašu, za narodni, i moram priznati da je ovaj dvodnevni glazbeni događaj, najveći od početka pandemije, jedan od onih projekata u kojima je posebna čast sudjelovati.

Drugim koncertom, Grašo je ujedno sa svojom publikom proslavio i svoj rođendan, i na najljepši način najavio sljedeću stanicu – SPaladium Arenu u Splitu sljedeći tjedan!

Foto: Press – Mario Poje i Dino Ninković