fbpx

Petra Bojić: Drago mi je što predstavljam Hrvatsku!

Svjetski izbor ljepote…

Lijepa Zagrepčanka kaže da će joj Poljska i organizacija Miss Supranational ostati u lijepom sjećanju

Petra BojićPetra Bojić otputovala je na svjetski izbor ljepote Miss Supranational u Poljsku.
– Organizacija Miss Supranational me lijepo dočekala. Jako mi je drago što sam ovdje. Djevojke su prekrasne. Svaka od njih ima ono nešto, posebna na svoj način – otkrila je prve dojmove lijepa misica za portal Scena.hr. Petra je posebno očarana hotelom u kojem su ljepotice smještene.
– Svaki dan imamo koreografije, probe i razna snimanja. Imale smo natjecanje u večernjim haljinama i kupaćim kostimima – ističe Petra koja se na pripremama za svjetski izbor ljepote u Poljskoj sprijateljila s puno djevojaka.
– Družim se s predstavnicama Egipta, Mađarske i Švicarske, Brazila, Ukrajine, Rusije, Malte, Australije… Dogovorile smo se da ćemo se ovog ljeta posjetiti – rekla je naša predstavnica te dodaje:
Petra Bojić– Ovih 15 dana u Poljskoj kao predstavnica Hrvatske na svjetskom izboru Miss Supranational će mi ostati u lijepom sjećanju.
Petra će predstavljati Hrvatsku 2. prosinca na svjetskom izboru ljepote Miss Supranational. Za svjetski izbor Petra je smršavila nekoliko kilograma te promijenila boju kose.
– S obzirom na to da se na velika vrata vraćaju obline i latino ljepota, mislim da mi je to u ovom slučaju adut i velika prednost – rekla je Petra za portal Scena.hr u lipnju kad je izabrana za prvu Miss Supranational Hrvatske.

Foto: Petra Bojić priv. album
Fotogalerija: [nggallery id=692]