fbpx

Lovables – Poznate Hrvatice otkrile koliko vole svoju odjeću

Zagreb…

Lovables, Nevena RendeliDa svaki odjevni komad ima svoju priču i da uz odjeću često vežemo najljepše uspomene, potvrdili su i brojni gosti na predstavljanju Lovables – novog cross category branda za njegu odjeće. Garderoba Concept store kao spoj sofisticiranog minimalizma i multifunkcionalnog stila ugostio je mnoštvo, koje se oduševilo Lovables novitetima. Omiljenoj odjeći, koja nas oraspoloži i svaki dan pretvara u maštovitu igru, potrebno je podariti posebnu pažnju, a zahvaljujući kolekciji Lovables, našoj će odjeći svako novo pranje biti Nataša Janjić, Larisa Lipovacpoput tretmana u salonu za ljepotu. Inovativni šampon i regenerator za odjeću, koji ritual pranja rublja čine zabavnim iskustvom, upoznali su oni kojima je odjeća velika igra, ali i posao i njihova svakodnevica – dizajneri, fashion blogeri i brojni poznati. Briga o odjeći ovim je novim proizvodima na hrvatskom tržištu dobila potpuno drugačiju dimenziju, a koji su omiljeni komadi u ormaru i na koji način paze na njih, na šarmantnom druženju otkrile su naše zvijezde: Nevena Rendeli, Nataša Janjić, Larisa Lipovac, Andrea Andrassy, Petra Kurtela, Ana Miščević, Hana Hadžiavdagić, Robert Sever, Zoran Aragović i drugi.
Lovables šampon za rublje nova je generacija deterdženata za sve omiljene komade odjeće koje treba što duže zadržati očuvanim i neodoljivim. Tako je po prvi put razvijena posebno brižna formula s mikro-uljima koja jača vlakna, čuva blistavost boja i istodobno otiske i aplikacije tretira posebno Lovablesnježno. Prvi u kolekciji, Vivid Colors obojenu odjeću održava živahnom i blistavom, Seductive Black pak štiti crnu, boju koja je uvijek u modi, dok Innocent White svaki bijeli komad pretvara u dijamant. S druge strane, Lovables Perfume & Care regeneratori su poput nježnog parfema za rublje – ostavljaju intenzivan i dugotrajan miris. Svaki regenerator iz Lovables kolekcije omiljene komade odjeće razmazit će ekskluzivnom njegom vlakana. Inovativna formula Micro-Oil Care ne daje samo zavodljivi, elegantni, dugotrajni miris, već i osjećaj nježnosti. U trima različitim varijantama, Velvet Dream, Fresh Sensation i Cashmere Kiss odjeću čine komadom kojeg nikada ne želite skinuti sa sebe.
Uz samu kvalitetu proizvoda, Lovables misli i na okoliš te dolazi u 100 posto recikliranoj plastičnoj boci, prvoj takvoj u ovoj kategoriji. Sadržaj je 30% koncentriraniji od regularnih deterdženata čime se štede deterdžent, voda i struja. Originalna pakiranja u raznim bojama i upečatljiv dizajn oduševit će svakoga. Proizvod koji je izvan svih kategorija brine o prirodi, a odjeću čini prekrasnom kako bi u njoj uživali svaki dan. Zašto? Jer volite svoju odjeću!

Foto: Scena.hr