fbpx

Petra Bojić: Naš butik My dressing room je za poslovne žene, posjetite nas

Mlada poduzetnica…

Pazile smo da su odjevni komadi od kvalitetnih materijala, koji se mogu kombinirati za posao, poslovni sastanak, poslovni ručak ili večeru kao i za večernji izlazak, pa smo se odlučile za talijanski brend Roberta Biagi, ističe suvlasnica novootvorenog butika My dressing room u Zagrebu

Petra Bojić

Petra Bojić i Kristina BraloBivše misice Petra Bojić i Kristina Bralo otvorile su butik My dressing room u centru Zagreba. U razgovoru za portal Scena.hr lijepa Petra otkriva kako je nastala ideja za My dressing room.
– Cijeli život sam u modi. Moda me oduvijek zanimala, a 2016. godine bila sam Miss Supranational Hrvatske, išla sam na svjetski izbor ljepote u Poljsku i to me sve potaknulo da otvorim butik My dressing room. Ideja je da to bude ženska soba za odijevanje. Da se svaka žena kod nas osjeća posebno – rekla je suvlasnica butika My dressing room za portal Scena.hr.

Petra Bojić

Petra ističe da je u njihovom butiku naglasak na odjeći za poslovne žene.
Petra Bojić– Pazile smo da su odjevni komadi od kvalitetnih materijala, koji se mogu kombinirati za posao, poslovni sastanak, poslovni ručak ili večeru kao i za večernji izlazak pa smo se odlučile za talijanski brend Roberta Biagi. Pretežno su pastelne boje za svaku prigodu. U My dressing roomu svaka poslovna žena može pronaći nešto za sebe – naglasila je Petra. Mlada poduzetnica smatra da su male modne trgovine duša i šarm svakog grada.
– Butike obožavam od djetinjstva. S majkom sam ih često obilazila i tu se nekako ta ljubav razvila. Volim kad su butici uređeni u baroknom stilu, tako smo i mi uredili interijer My dressing rooma – kazala je suvlasnica novog zagrebačkog butika te poručila:
– My dressing room će raditi ponedjeljka do petka do 20 sati, a subotom do 15 sati. Ovim putem pozivam žene da posjete My dressing room. Tu će pronaći kvalitetne odjevne komade za pristupačnu cijenu. Petra kaže da planiraju otvoriti još jedan My dressing room.

Petra Bojić

Petra BojićPodsjetimo, u samom središtu Zagreba, u četvrtak 13. rujna 2018. godine, otvoren je novi ekskluzivni modni butik My dressing room. Novootvoreni poslovni prostor trgovine prostire se na dvije etaže prodajnog i izložbenog prostora. Na svečano otvorenje došli su: Damir Škaro, Zoran Škugor, Iva Loparić Kontek, Sanja Bjedov Popović, Tamara Roglić, Jasmina Bagarić, aktualna Miss Supranatinal Hrvatske Tihana Babij, Miss Supranatinal Hrvatske 2017. godine Eni Šukunda te brojni drugi.

Foto: Scena.hr