Brojne poznate dame na predstavljanju nove kolekcije!
Piše: redakcija On 10 ožu., 2016 At 10:09 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Britanski modni brand F&F predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2016

poznate dame na predstavljanjuJučer je u Zagrebu održano modno druženje na kojem je predstavljena F&F aktualna kolekcija za proljeće/ljeto 2016. Novu kolekciju među prvima su razgledale brojne dame iz javnog života poput: Marijana Batinić, Nevena Rendeli, Anita Dujić, Korana Gvozdić i Isabella Rakonić koje su na predstavljanju bile odjevene u ključne komade iz nove F&F proljeće/ljeto 2016. kolekcije.
Modeli su kroz dva izlaza predstavili aktualnu proljeće/ljeto 2016. kolekciju i pokazali kako u F&F odjevnim kombinacijama u svakoj prilici izgledati chic i moderno. Bilo da se radi o casual ili business varijanti F&F nudi modne odgovore na sva pitanja.
O F&F-u
F&F brand rođen je 2001 u Velikoj Britaniji kao TESCOVA ženska i muška odjevna marka Florence & Fred. Odlično prihvaćene kolekcije high street dizajnera koje su kupcima donijele fantastične modne kolekcije po prihvatljivim cijenama, otvorile su put za internacionalni rast. U 2007. brand je lansiran u Centralnoj Europi i postaje F&F te nastavlja uspješan rast nudeći bogatu ponudu i visoku kvalitetu, koje su ga, uz izvrsne cijene, diferencirale u odnosu na tržišnu konkurenciju.
F&F Kids, kolekcije za bebe i djecu, od 2011. omogućavaju vašim najmlađima iznimno modno iskustvo od najmanjih nogu. Iznimna kvaliteta materijala i ekskluzivno dizajnirane kolekcije garancija su zadovoljstva kako roditelja tako i djece.
Danas F&F posluje u više od 20 zemalja svijeta, u Europi, Aziji i na Bliskom Istoku. Od prosinca 2015. F&F je donio dašak britanskog stila i u Hrvatsku.

Foto: Promo/John Pavlish

comment closed