fbpx

Robbie Williams s pozornice u Maksimiru: Imam veliki ku…!

Robbie1Robbie Williams je započeo koncert pjesmom ‘Let Me Entertain You‘, nakon što se na pozornicu u Maksimiru spustio s 20 metara visoke konstrukcije. Iako je padala kiša, Robbie je dizao atmosferu do usijanja. Publiku je nasmijao kad je ispričao kako je čovjeka u hotelu zamolio da mu napiše nešto lijepo na hrvatskom jeziku što će se svidjeti djevojkama i čovjek mu je napisao: Imam veliki ku…! Kad je Robbie shvatio što to znači ‘vrištao’ je od smijeha te još nekoliko puta na hrvatskom ponovio : Imam veliki ku…!
Koncert je završio pjesmom ‘Angels’ i veličanstvenim vatrometom.
Prije početka koncerta Robbie se susreo s gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem. Na koncert je došlo više od 40 tisuća ljudi.
Robiie2U neformalnom druženju u VIP prostoru iza pozornice, poznati glazbenik je rekao da je prvi put u Hrvatskoj i Zagrebu i da se raduje nastupu pred prepunim stadionom. A za uspomenu na Zagreb, osim divne publike, ponijet će monografiju ‘Zagreb, kratka urbana povijest i zlatno desetljeće’, te šestinski kišobran, dar gradonačelnika.
Pjevač je rekao da mu je želja posjetiti Hrvatsku, pogotovo obalu, te je zahvalio gradonačelniku na ponudi da sa suprugom i kćerkom bude gost u gradskoj vili u Mošćenici.

Piše/foto: Antonija Knapić