fbpx

Premijerno serija: Strike: Smrtonosno bijelo 21. siječnja

Strike: Smrtonosno bijelo – C. B. Strike: Lethal White

Privatni detektiv Cormoran Strike se vraća u seriji Strike: Smrtonosno bijelo (C. B. Strike: Lethal White), čija je premijera najavljena za danas – 21. siječnja na HBO GO-u. Serija će također biti prikazana na HBO kanalu tijekom ožujka.

Smrtonosno bijelo

Psihotični mladić Billy Knight dolazi u ured privatnog detektiva Cormorana Strikea i razotkriva priču o ubojstvu dječaka čijem je davljenju svjedočio prije mnogo godina. Strikea istodobno angažira vladin ministar Jasper Chiswell da istraži Billyjeva brata, Jimmyja Knighta, koji ga ucjenjuje. Dok Strike i njegova partnerica Robin pokušavaju otkriti moguće povezanosti tih dvaju slučajeva, Robin odlazi na tajni zadatak u Donji dom parlamenta. Međutim, Robinin privatni život se raspada, a njezina veza s Matthewom pati zbog njezine predanosti Strikeu i poslu. U isto vrijeme, Strike ima svojih problema, djevojku koja priznaje da ga voli i kompliciranu bivšu djevojku Charlotte koja je trudna i ponovno se vraća u njegov život.

Smrtonosno bijelo

Glavne uloge u seriji Strike: Smrtonosno bijelo tumače Tom Burke i Holliday Grainger, a Susan Tully režirala je sve četiri epizode. Scenarij potpisuje Tom Edge, ujedno i jedan od izvršnih producenata uz Ruth Kenley-Letts, J.K. Rowling i Neila Blaira. Serija se temelji na bestselerima J.K. Rowling koje je napisala pod pseudonimom Robert Galbraith.

Foto: Press