Spektakl u Zagrebu: Duchess uz Frauscher fantom gliser

Zagreb…

Spektakularna modna revija na zagrebačkim fontanama

Snježana Mehun

DuchessSpektakularna modna revija održana je u petak na zagrebačkim fontanama u Zagrebu, ujedno i treća samostalna revija modnog brenda Duchess iza kojeg stoje Snježana Mehun i Antun Tin Brišar.
– Događaj je održan uz visoko pokroviteljstvo grada Zagreba uz mnoštvo poznatih osoba ali i veliki interes prolaznika što je i bio cilj ovog događaja na jednom od najljepših lokacija u gradu s kulisama desetak fontana koje su plesale u ritmu glazbe virtuozne umjetnice violončelistice Ane Rucner i vizurom Zagreba u pozadini – poručuju iz modnog brenda Duchess.

Ana Rucner

Franz Schillinger– Poznati Frauscher fantom gliser iz filma o James Bondu dopremio je Franz Schillinger samo za ovu reviju, a dva tjedna bio je izložen ispred zagrebačkog hotela Esplanade. Revijom je oduševljen te posebno organizacijom u kojoj je bio angažiran i moj sin Dino kojeg su nakon revije i angažirali u poznatoj kompaniji Franza Schillingera – naglasila je Snježana Mehun.
Posebnu pažnju privukao je Frauscher Duchessfantom gliser kao scenografski element iz posljednjeg filma o James Bondu te zavodljiva nova kolekcija Duchess koja je uz mnoge ženstvene kreacije pokazala i nekoliko unikatnih modela večernjih haljina s detaljima perja kao ultimativnim hitom ove sezone te sportske elemente hoodica, trenirki i haljina.
– Vrhunac večeri je bio kada je Ana Rucner zapjevala i naprosto ostavila bez daha sve prisutne zapjevavši svjetski hit ‘I got the feeling’ odjevena samo u tuniku plašt ručnom radu ovog branda ali i Zlatka Matešu koji od samog početka Duchesssudjeluju u stvaranju ovog branda kao stručni savjetnik i prijatelj u društvu djevojke Bojane Maglaić. Brojni poznati su odjenuli ovaj mladi brend, a posebnu pažnju je izazvala Alka Vuica koja se potpuno neprepoznatljiva pojavila s ružičastom perikom uz ružičastu haljinu Duchess. Bile su tu i Ecija Ivušić, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Dalibor Petko, Neven Ciganović, modni dizajneri Ivica Skoko, Martina Felja, Zoran Aragović, Tihana Harapin i brojni drugi. Ipak najviše je ostavila bez daha sve prisutne, Nives Celzijus, koja je nakon Plesa sa zvijezdama stesala liniju do savršenstva te se pojavila u ultra kratkoj s haljini- majici bez hlača – kažu iz brenda Duchess.
– Indira Levak i suprug Mario uvijek fantastično raspoloženi, Dinko Tončić, Željen Klašterka, Joško Lokas s djevojkom Jelenom Katarinom Kapom samo su od nekih koji su uživali u ovom modnom spektaklu na izuzetnoj zahtjevnoj lokaciji izloženoj pogledima prolaznika i gustom prometu ako prirodna pozornica u srcu grada. Emocije i oduševljenje nije mogla sakriti ni Snježana Mehun, kada je stigao buket cvijeća Predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja nije krila oduševljenje kao ni najbliži suradnici sin Dino Mehun i Antun Tin Brišar – zaključuju iz brenda Duchess.

Foto: Press – Duchess
Fotogalerija:
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”779″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”91″ thumbnail_height=”68″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]