fbpx

Tko prolazi u finale TLZP All stars, saznajemo ove subote

TLZP

Majstori transformacije ove subote nastupaju u predfinalnoj, sedmoj emisiji All stars sezone showa TLZP – Tvoje lice zvuči poznato. Ocjene koje dobiju u ovotjednom izdanju, zbrojene s ostalima koje su prikupili do sada, bitno će utjecati na njihov plasman u finalu. Odredit će tko će nastupati u revijalnom dijelu u duetima, a tko u natjecateljskom solo dijelu emisije.

TLZP

Sedmu emisiju sedme sezone TLZP u subotu će otvoriti Katarina Baban kao američka pop-rock zvijezda Pink.

TLZP

– Bit će spektakularan nastup, jako mu se veseli – rekla je Katarina.

– Kad ulazim u neki lik, trudim mu se biti što bliže, tražim sitnice koje su prepoznatljive za njega – dodaje Katarina, te smatra da nema nitko tko bi bio više cool od Pink.

– Jako je cool. Vokalno je zahtjevno. Nastup mora vokalno odisati njezinom snagom i moći koju ona ima u sebi – kaže Katarina koju ćemo uskoro vidjeti s ružičastom kosom baš kao Pink.

Poput legendarnog šansoniera i gospodina s leptir maštom Ive Robića, na pozornicu pred žiri izaći će Mario Petreković i otpjevati svjetski hit Morgen. Pjesmu će pjevati na njemačkom, a to je komentirao riječima:

– Ja i njemački jezik smo si uvijek bili na Vi, te dodao:

– Gospodina Ivu Robića definitivno krasi jedna staloženost, mirnoća, doima se da se taj čovjek nikad u životu nije iznervirao.

TLZP

Opernu divu Montserrat Caballe donosi nam Damir Kedžo koji je trenutačno drugi u sveukupnom poretku. Dalibor Petko ove će subote na pozornicu izaći kao legendarna diva čija se ljepota i danas hvali.

Maju Bajamić gledat ćemo u dvostrukoj ulozi – kao zavodnika Erosa Ramazzottija i energičnu Tinu Turner. Ivana Mišerić utjelovit će popsuperstara Jovanottija. Saša Lozar transformirat će se u Whitney Houston, a Mario Roth postaje Gibonni.

Foto: Press