fbpx

Uživo: Kraljevsko vjenčanje – spektakl godine na malim ekranima

Prijenos…

kraljevsko vjenčanjeNova TV gledateljima priprema veliki prijenos jednog od najiščekivanijih događanja godine – kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle koji će 19. svibnja sudbonosno ‘da’ izreći u kapeli sv. Georgea u Windsoru. U specijalnoj emisiji s početkom u 11.30 sati na Novoj TV, iz spektakularno uređenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata prijenosa uživo moći pratiti vjenčanje, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju – modne dizajnerice Matije Vujice, znalca državnih pa i kraljevskih protokola Milade Privore, profesora Bože Skoke koji će govoriti o kraljevskoj obitelji kao svjetskom brendu te reporterke, komentatorice i urednice vanjske politike Nove TV Ivane Petrović koja će analizirati politički kontekst i odnose kraljevske obitelji u koju sada ulazi još jedna pučanka – američka glumica. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi reporterka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati iskusna urednica Ivana Ivančić.
Valentina BausVođenju kraljevskog vjenčanja veseli se i Valentina Baus, novinarka informativnog programa Nove TV kojoj će ovo biti prvo voditeljsko iskustvo.
– Ovo je prvi projekt u kojem sudjelujem kao voditeljica. Veliki je to izazov, ali jako mu se veselim. Kako se vjenčanje približava, pripreme su sve intenzivnije. Svakodnevno se informiramo o novostima i pratimo svaki potez budućih mladenaca. U studiju ćemo imati stručnjake koji će zajedno s nama komentirati uzvanike, odjevne kombinacije, vjenčanicu koju svi jedva čekamo vidjeti, sam značaj kraljevske obitelji kroz povijest i mnoge druge zanimljivosti. Iza cijelog projekta stoji urednica s dugogodišnjim iskustvom i velikim znanjem Ivana Ivančić, a veselim se što ću studio dijeliti s Dorijanom koji je, prije svega, veliki profesionalac. To je spektakl o kojem se dugo priča i koji će gledati milijuni diljem svijeta. Bit će to sjajan dan i vjerujem da će naši gledatelji uživati – komentirala je Valentina Baus.

Foto: Twitter/KensingtonRoyal, Press