fbpx

Zdravko Marić: Meni je dobro mjeriti tlak prije sjednice Vlade, poslije ne!

Zagreb…

Zdravko Marić– Mislim da je meni dobro mjeriti tlak prije sjednice Vlade. Poslije sjednice možda baš i ne – rekao je ministar financija Zdravko Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat.
S ministrom Marićem urednik emisije Dalibor Bosančić optrčao je krug oko zagrebačkog jezera Jarun. Ministar je prvi puta pred kamerama igrao košarku sa studentima Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, ali govorio i o stresu kao jednom od najvećih neprijatelja na svom Zdravko Marićposlu, kao i o svojem načinu prehrane. Gledatelji će imati priliku pogledati što na sve to kažu kineziolog, psiholog i obiteljski liječnik.
Novinari emisije ‘Zdravlje na kvadrat‘ donose priču o bolovanjima i traže odgovor na pitanje koja bolovanja liječnici najčešće pišu i u koje vrijeme. Gledatelji ovaj tjedan u ‘Zdravlju na kvadrat’ imaju priliku doznati i koji su simptomi bolesne štitnjače te kako se ona liječi.
Ekipa emisije istražila je i hoće li od iduće godine poskupjeti lijekovi te koliko unosimo kalorija u sebe kada jedemo čips, štapiće, a istražili su i zašto netko želi trajni make-up i rade li ga i muškarci. Fitness treneri Manuela i Raul gledateljima će pokazati koje vježbe se mogu raditi doma ili u teretani kako bi imali jače i ljepše oblikovane noge.
Ne propustite novo izdanje emisije ‘Zdravlje na kvadrat’ u subotu 19. studenog 2016. godine na Novoj TV!

Foto: Press