fbpx

Zoran Žgaljardić: Operacija nosa i grudi misice iz Italije!

Kolumna Stay Young

Misica se javila u našu kliniku  za dodatnu korekciju nosa jer je nos već četiri puta operirala u Italiji, a nije bila zadovoljna

Zoran ŽgaljardićZoran ŽgaljardićSamanta Asquini je nositeljica titule Miss Italije estetske kirurgije, za čije natjecanje je potrebno imati napravljen jedan zahvat. Kako vidimo, Samanta bez obzira na zahvate izgleda prirodno. Kod nas se javila za dodatnu korekciju nosa jer je nos već četiri puta operirala u Italiji.
Samanta i dalje nije bila zadovoljna svoji izgledom. Učinili smo korekciju nosa i dobili suženiji nos te elegantniji izgled nosa koji se ljepše uklapa u njezino lice. Također smo poradili na dorzumu i vršku nosa.
U makeoveru kod Samante učinili smo i povećanje grudi u istom zahvatu, tako je postoperacijski tijek od sedam dana bio dovoljan za oba zahvata.
Što se tiče grudi, Samanta će morati pripaziti još tri do četiri tjedna te izbjegavati veće opterećenje s rukama. Također će morati izbjegavati nošenje sunčanih naočala da ne bi poremetila novu poziciju nosnih kostiju i vrška nosa.
Zoran ŽgaljardićOčekuje je nastavak natjecanja na izborima ljepote. Makeoveri su zahvalni jer jednim operacijskim zahvatom, jednom anestezijom rješavamo više problematike uz jedan oporavak.

Piše: doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić
Foto: Privatni album