fbpx

Crodux novi sponzor NK Lokomotiva!

Kajzerica…

Crodux– Uspjesi Lokomotive u hrvatskom nogometu podudaraju se s poslovnim uspjesima Croduxa. Zato ovu suradnju vidimo kao puno više od pokroviteljstva, smatramo je sinergijom dva uspješna projekta koji imaju ne samo svijetlu hrvatsku, nego i europsku perspektivu – rekla direktorica Croduxa Draga Antić.
Crodux derivati postali su novi sponzor Nogometnog kluba Lokomotiva, jednog od najboljih hrvatskih prvoligaša. Danas će u Crodux29. kolu Maxtv prve lige na gradskom derbiju igrači NK Lokomotiva prvi put zaigrati s imenom novog sponzora na dresovima protiv GNK Dinamo.
– Stogodišnji klub s Kajzerice devedesetih je bio gotovo ugašen i zaboravljen, a danas ostvarujemo zavidne uspjehe. Za Lokomotivu suradnja s Croduxom donosi dugoročnu osnovnu financijsku stabilnost. Ponosni smo što ćemo surađivati s uspješnom i uglednom tvrtkom kao što je Crodux – rekao je Dennis Gudasić, izvršni direktor NK Lokomotiva.
Uprava NK Lokomotive nada se da će se uskoro pokrenuti pitanje izgradnje manjeg stadiona na području Novog Zagreba, kako bi se osigurali preduvjeti za daljnji razvoj kluba. U tome će imati i potporu svog novog sponzora, Crodux derivata.
Suradnja s Croduxom omogućit će Lokomotivi daljnji napredak, što je osobito značajno u sezoni u kojoj je klub blizu ostvarenja cilja kvalificiranja u UEFA Europsku ligu. Ipak, najveći uspjeh kluba nisu sami rezultati: Lokomotiva je izgradila infrastrukturu na kojoj bi joj pozavidjeli mnogi europski klubovi. U klupskom trening kampu na Kajzerici, na jednom od najmodernijih terena u Hrvatskoj, danas trenira više od 300 djece.

Foto: Press