fbpx

Pokreni se: Milan Bandić poziva na besplatno vježbanje!

Milan Bandić, Toni Dabonović, Mario anić KremićZagrebački gradonačelnik Milan Bandić godinama se aktivno bavi sportom i rekreacijom. Svakodnevno u ranim jutarnjim satima redovno trči više od trideset krugova na atletskoj stazi. Sugrađane poziva na besplatno vježbanje i educiranje u sklopu projekta Pokreni se koji se ispred novih fontana u ulici Hrvatske bratske zajednice održava ove subote 31. kolovoza u 09.30 sati.

– Pozivam sve sugrađane da se pridruže projektu ‘Pokreni se’ i dođu na besplatno vježbanje. Nema boljeg osjećaja nego svakodnevno se rekreirati, čovjek je nakon toga duplo jači i izdržljiviji. Vježbajte svi i pokrenite se – rekao je gradonačelnik Bandić.

Nove fontane i zagrebačka Katedrala u pozadini prekrasna su kulisa na kojoj će biti snimljena i sportska razglednica grada Zagreba koju će turistička zajednica Zagreba te centralni ured HTZ-a plasirati u svijet. Zagrebačko vježbanje posljednja je stanica ljetne turneje ovog edukativno – sportskog projekta koji posljednjih mjeseci pokreće Hrvatsku. Stručni tim kineziologa sa Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i nutricionistkinja Karmen Matković vode Vas na besplatno putovanje na kojem ćete bolje upoznati vlastito tijelo i pokloniti mu najljepši poklon – vježbu.

– Pridružite nam se u Zagrebu. Pripremili smo atraktivan i dinamičan trening koji će Vas dobro razbuditi i aktivirati. Nema boljeg početka vikenda od ranojutarnje vježbe – poziva kineziolog Marijo Anić Kremić.

Na zdravom jutru uz ‘Pokreni se’ stručni tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba educirat će sve vježbače koliko je potrebno rekreaciju provoditi uz stručni nadzor, dok će nutricionistkinja Karmen održati kratko predavanje o pravilnoj prehrani.

[vsw id=”mzB31W1uk2I&feature=youtu.be” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]