fbpx

Video: GNK Dinamo predstavio nove svlačionice

Za mlade talente…

Dinamo je jučer s ponosom predstavio nove svlačionice nogometne škole u sklopu stadiona Maksimir

Dinamo– Nismo imali uvjete kakvi su sada kad sam ja bio u nogometnoj školi, ali Dinamo je i tada već pokazivao da može stvoriti brojne mlade talente. Ovo je sigurno našoj djeci dodatni poticaj da što bolje rade i da se trude. Imaju sad odlične uvjete za rad i trebaju se potruditi i znati cijeniti to sve što imaju tu, a jednog dana čeka ih prva momčad. Dinamo oduvijek pokazuje koliko im škola znači, nadam se da će se pojaviti neki novi Modrić, Mandžukić i Badelj – rekao je na otvorenju kapetan prve momčadi Domagoj Antolić.
Prekrasne svlačionice nazvane prema legendarnim igračima Dinama od sada će biti mjesto gdje će stotine mladih nogometaša provoditi vrijeme prilikom priprema za treninge na stadionu. DinamoProjektom uređenja svlačionica za malene talente modri je klub pružio svojoj djeci vrhunske uvjete za boravak na stadionu, a ujedno je uvedena i edukativna crta s obzirom na to da igrači boravkom u svlačionicama mogu upoznati nekoliko legendi Dinama.
Ploče na svlačionicama s nazivima legendarnih igrača Slavena Zambate, Franje Wölfla, Augusta Lešnika, Mártona Bukovija i Dražana Jerkovića tako će iz dana u dan asocirati mlade igrače na bogatu povijest kluba i velika nogometna imena koja su nekad nastupala u dresu Dinama.
Predstavljanju svlačionica prisustvovali su glavni direktor kluba Tomislav Svetina, direktor stadiona Maksimir Miljenko Sakoman, igrači prve momčadi koji su kao djeca igrali u nogometnoj školi Dinama, legende kluba te maleni nogometaši iz škole i njihovi treneri kojima je novo-otvoreni prostor namijenjen.

Foto: GNK Dinamo – Press
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=YRBkM4Sl6GQ[/embedyt]