fbpx

Novi nastavci hit serije Carstvo poroka!

HTV…

Carstvo porokaNa ekrane Hrvatske televizije 28. siječnja stiže 3. sezona raskošne povijesne drame ‘Carstvo poroka‘, velikog televizijskog hita koji je 2011. osvojio osam nagrada Emmy. S glumačkom i autorskom ekipom bez premca, prva sezona izazvala je ovacije publike i hvalospjeve kritike. Časopis Time prozvao ju je ‘najboljom novom dramskom serijom godine’, Daily Variety ‘vrhunskim televizijskim materijalom’, Chicago Sun-Times ‘remek djelom’, a Philadelphia Inquirer ‘vrhuncem televizijske umjetnosti’.
Autori Terence Winter, poznat kao scenarist i izvršni producent serije ‘Obitelj Soprano’ i oskarovac Martin Scorsese u ‘Carstvu poroka’ maestralno su oslikali život i vrijeme Enocha Thompsona ‘Nuckyja’, cara Atlantic Cityja te dočarali doba prohibicije i procvata organiziranoga kriminala u Americi.
Treća sezona nastavlja priču počevši od Stare godine 1922. Carstvo porokaLude dvadesete tek su počele. Iako je gospodarstvo u procvatu, zavladala je nestašica alkohola. Konkurencija je žestoka, a gangsterski svijet vrije. Sad se Nucky, kojeg impresivno glumi Steve Buscemi, sučeljava s novim konkurentom, Gypom Rosettijem. Nucky će u srazu pokazati svoje vrline, ali i svoje najgore lice – u nizu nasilnih sukoba dokazat će koliko je okrutan.
Među likovima treće sezone ponovno srećemo Gillian Darmody (Gretchen Mol) te Nelsona Van Aldena (Michael Shannon) koji će biti u napasti da podlegne korupciji nakon susreta s mafijašima Deanom O’Banionom i Alom Caponeom u Chicagu. Među novim su likovima i Gaston Means (Stephen Root), pokvareni posrednik između Nuckyja i ministra pravosuđa te Nuckyjeva nova ljubavnica Billie Kent (Meg Chambers).
Nove nastavke serije ‘Carstvo poroka’ gledajte od 28. siječnja na Drugom programu HTV-a u 21 sat i 25 minuta.

Foto: Press