fbpx

Nagrađujemo čitatelje: Pogledajte film Broj 55!

Nagradna igra…

ratni trilerPortal Scena.hr u suradnji s distribucijom Blitz film nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za projekciju filma Broj 55 koji se počeo prikazivati od 20. studenog u hrvatskim kinima. Potrebno je na mail [email protected] poslati u naslovu ključnu riječ ‘Broj 55‘, ime i prezime, kontakt telefon, i napisati za koje Cinestar kino i u kojem gradu želite pogledati film. Ulaznice vrijede 7 dana (od 24. – 30. studenog) od objave nagrađenih na portalu Scena.hr. Ulaznice Broj 55se podižu na blagajni Cinestar kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta. Prilikom preuzimanja ulaznica birate datum i vrijeme (24. – 30.11.) kad želite na projekciju filma Broj 55. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u nedjelju 23. studenog do 20,00 sati te objavom na portalu Scena.hr i službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/Scena.hr.
Ulaznice možete osvojite za projekciju filma u jednom od gradova: Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split, Osijek, Varaždin, Dubrovnik, Slavonski Brod i Vukovar.
Ratni triler Broj 55 Kristijana Milića prvi je hrvatski film o Domovinskom ratu za kojeg je scenarij ratni nadahnut istinitim događajima napisao Ivan Pavličić. U glavnim su ulogama Goran Bogdan, Alan Katić, Marko Cindrić, Dražen Mikulić, Slaven Knezović i Jan Kerekeš, a film je na ovogodišnjem 61. Pulskom filmskom festivalu osvojio 8 Zlatnih arena među kojima je i Velika zlatna arena za najbolji film uz obrazloženje da se nagrada dodjeljuje Za film produciran po najvišim profesionalnim standardima i film koji daje autentičan i emotivan prikaz stvarnog događaja iz Domovinskog rata.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 23. studeni:
Nagrade 2×2 ulaznice za projekciju filma Broj 55 (u vremenskom razdoblju od 25. studenog – 01. prosinca) osvojili su Magdalena Pongrac (odabrano kino – Cinestar Zagreb, Branimir centar) i Vlatka Vecerin (odabrano kino – CineStar Novi Zagreb – Avenue Mall). Ulaznice se podižu na blagajni Cinestar kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta. Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, idući tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr