fbpx

Nagrađujemo čitatelje: Pčelica Maja!

Scena.hr i Pčelica Maja…

Najsretnijeg čitatelja-icu nagrađujemo s dvije majice za vaše mališane (s likom pčelice Maje) te s dvije ulaznice za premijeru animiranog filma Pčelica Maja – prava priča o prijateljstvu, čijim su likovima glasove posudili i poznati hrvatski glumci Doris Pinčić Rogoznica i Amar Bukvić te voditeljica Ida Prester. Potrebno je da na mail info@scena.hr pošaljete točan odgovor na pitanje: Koliko je star brend Pčelica Maja? Odgovor možete pronaći na portalu Scena.hr. Uz točan odgovor pošaljite i svoje ime i prezime te kontakt telefon. Sretni dobitnik-ica bit će obaviještena putem maila sutra 17. listopada u 21.00 sat te objavom na portalu Scena.hr.
Ideja kreativnog tima koji stoji iza produkcije filma Pčelica Maja jest prikazati Maju u modernom svjetlu, no zadržati priču koja je nit vodilja Pčelice Maje – toplu priču o prijateljstvu. Produkcijski je film podignut na visoku razinu te će sve generacije moći uživati u Maji, brandu starom 35 godina prikazanom kroz veličanstvenu fotografiju i prirodne ljepote. Malim gledateljima Maja će približiti bogatstvo prirode u kojoj živi.
Pjevačica i voditeljica Ida Prester glas je posudila Kasandri, Majinoj ugodnoj i brižnoj učiteljici, Doris Pinčić Rogoznica glas daje ugodnoj i dobrodušnoj Kraljici košnice koja prepoznaje jedinstvenost u Maji što većina pčela smatra neposlušnošću,a Amar Bukvić glas daje samouvjerenom stršljenu Hanku, ocu Majinog ‘zabranjenog’ prijatelja koji kao predvodnik svog plemena stršljena ne gaji posebnu ljubav prema plemenu pčela. Premijera najnovijeg animiranog filma ‘Pčelica Maja’, zabavnog i poučnog za sve generacije održat će se u subotu, 18. listopada u Cineplexx City Centru East s početkom u 16,30 sati.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADE 17. listopad – 21,00 sat:

Najbrža i sretna dobitnica nagrade dvije majice (s likom pčelice Maje) te s dvije ulaznice za premijeru animiranog filma Pčelica Maja – prava priča o prijateljstvu je MAJA POPEC.
Premijera najnovijeg animiranog filma ‘Pčelica Maja’, zabavnog i poučnog za sve generacije održat će se u subotu, 18. listopada u Cineplexx City Centru East s početkom u 16,30 sati.

Scena.hr