Erik Balija: Rasturit ću i doći do finala!
Piše: redakcija On 13 svi., 2016 At 02:00 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Supertalent…

Erik Balija– Rasturit ću i doći do finala! – uvjeren je Erik Balija.
Tko će osvojiti srca gledatelja i žirija i izboriti ulazak u finale, ne propustite doznati ove nedjelje od 20,00 sati na Novoj TV. Erik Balija svaki nastup gleda kao novi izazov. Njegov nastup na audiciji je bio jedan od najdirljivijih, a ove nedjelje će zapjevati pjesmu ‘Galeb i ja’ za koju kaže da mu je od izuzetne važnosti i koju izvodi na svim svojim koncertima već 20 godina.
Armando OsmaniArmando Osmani iz Rijeke šarmirao je Martinu i Danijelu na audiciji donijevši im ružu, a u šarmerskom tonu Armando priprema i svoj nastup u polufinalu u kojemu će izvesti pjesmu Tonyja Cetinskog ‘Što si ti meni’. Ova romantična duša pjeva od malih nogu, svira klavir i napisao je preko 30 pjesama, a također piše pjesme i za druge izvođače. Martinin komentar s audicije „Jel vidiš odgovor iz mojih očiju?“ ga je, tvrdi, dodatno motivirao da bude što bolji. Trema je za njega nepoznat pojam, a pozornica poseban doživljaj.
– Kad dođem na pozornicu moj život počinje! – kaže Armando.
Sopele, mišnjice, šurle, volarice – instrumeni su na kojima će zasvirati Etno bend Šćike.
– Ne smatramo da trebamo oživljavati tradicionalnu glazbu – mi ju živimo svaki dan – tvrde, a kako zvuči pjesma Gorana Bare ‘Teške boje’ u njihovom aranžmanu,doznat ćemo u nedjelju.
Nola Pavić utjelovit će malu kung fu pandu, a točka s kojom će nastupit zove se ‘Gumipanda’. Cheerleadersice iz Čakovca Cheerleaders Livi Wizards pripremaju jako atraktivnu koreografiju, a bit će tu svega – dizanja, bacanja, akrobatike, plesa. U hip-hop duhu Plesna skupina Sinovi nastavljaju i u polufinalnoj emisiji, a vidjet ćemo točku ‘School day’.
Jelena ZnaorHoće li zlatna Jelena Znaor posegnuti u finale kao i zlatnom ulaznicom nagrađeni Transform Crew, ostaje nam za vidjeti. ‘Ljubav na prvi okret’ naziv je njezine točke za koju je Jelena pripremila znatno više hoopova nego na audiciji, a tko će osvojiti njezino srce, doznat ćemo u nedjelju. „Nadam se da nikome neću razbiti nos i da moji hoopovi neće imati tremu“ uzbuđeno će Jelena.
Ljubavnu priču o ljubavi kroz elemente zraka, zemlje, vode, vatre i petog elementa ljubavi ispričat će Anita i Zoran Simikić iz K-Teama kojima će se na pozornici Supertalenta pridružiti još šestero plesača iz grupe. Na audiciji smo gledali njihov zračni tango na obruču i šipci,a ovoga puta u koreografiju su dodali uže i svilu.
Elvis Vaupotić ili poznatiji kao Klaun Rudi animirat će publiku s pjesmom ‘Kad si sretan’, a mađioničar Luka Vukmirović pokazat će razlike između pogotka i predviđanja.

Foto: Press

comment closed