fbpx

Novi gospodarski magazin Javna ponuda!

HRT…

Od ponedjeljka na Prvome programu Hrvatske televizije

Javna ponuda, Ružica Renić Andrijanić– Javna ponuda razlikovat će se od dosad viđenih emisija o gospodarstvu. Vedran Kukavica briljantan je novinar koji će sigurno iskoristiti priliku da složene teme s područja gospodarstva približi najširemu krugu gledatelja, a ne samo uskome krugu zainteresiranih za događaje iz te sfere života. U iščekivanju nove emisije mogu samo podsjetiti na izreku Nikad nećete imati drugu priliku da ostavite prvi dojam! Sigurna sam da će Vedran Kukavica u suradnji s kolegicom Dajanom Šošić ostaviti izvrsan dojam na naše gledatelje i da će oni uživati u našoj novoj emisiji ‘Javna ponuda’ – rekla je glavna urednica Prvoga programa Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) Ružica Renić Andrijanić.
Javna ponuda, Ružica Renić AndrijanićGospodarski magazin Javna ponuda nova je emisija, koja će se od 23. svibnja 2016. godine emitirati svakoga ponedjeljka na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) od 21,45 sati. Javnu ponudu uređuju i vode Vedran Kukavica i Dajana Šošić, koji će u emisijama nastojati gledateljima približiti hrvatsku i svjetsku ekonomiju bez mnogo brojki i statistika, s više stvarnoga poduzetničkoga i gospodarskoga iskustva.
– Nastojat ćemo biti drukčiji, nadići suhoparno i preozbiljno poimanje ekonomskoga novinarstva kakvo u nas često prevladava. U 35 minuta pokušat ćemo pokazati kako poduzetništvo nije beživotni prostor u kojemu obitavaju dosadni, bezlični likovi ili, u najboljemu slučaju, budući sudionici crnih kronika – izjavio je uoči prve emisije urednik Vedran Kukavica.
Novi gospodarski magazin u rubrici Inventura donosi temu tjedna. Izdatnica je intervju koji razotkriva skrivene strane poslovnih karijera. Faktura donosi aktualne poslovne vijesti, rubrika Uvoznica priče o inozemnim poduzetnicima u Hrvatskoj, a Završni obračun sukob fiktivnih investicijskih portfelja. U svakoj će emisiji snage odmjeravati financijski savjetnici Krešo Vugrinčić iz tvrtke Intercapital i Goran Vorkapić iz Hypo Alpe-Adria-Banke.

Foto: Krasnodar Peršun za HRT