fbpx

2Cellos otvorili ljetni dio turneje u Barceloni

Score…

Ulaznice za koncert 2Cellos u Puli su rasprodane

2CellosUlaznica za koncert 2Cellos više nema u prodaji. U petak su planule i posljednje ulaznice za tribine koje su dodatno izgrađene radi iznimnog interesa za ovaj koncert.
Ovo je samo još jedan od ‘sold out’ koncerata koje 2Cellos nižu na svojoj iznimno uspješnoj ‘Score‘ turneji. Uz Zagrebačku filharmoniju, pirotehniku i bogatu produkciju, ovaj virtuozni duo sprema pravi spektakl u pulskoj Areni.
2Cellos, Stjepan HauserKoncert, na koji su svoj dolazak najavile mnoge poznate osobe, održat će se točno pet godina nakon prvog koncerta na istom mjestu – ovoga puta bez ijednog slobodnog sjedala čak 10 dana prije održavanja. Time su 2Cellos još jednom potvrdili status svjetskih zvijezda i vrhunskih muzičara.
U subotu su 2Cellos, Stjepan Hauser i Luka Šulić, otvorili svoj ljetni dio europske turneje rasprodanim koncertom u Barceloni, slijede četiri koncerta u Italiji, te Luka Šulić, Stjepan Hauserdugoočekivani koncert u Puli koji je ujedno i jedini koncert u Hrvatskoj ove godine.
2Cellos će u Puli sa Zagrebačkom filharmonijom posjetiteljima pružiti jedinstveni doživljaj. S orkestrom će u prvom dijelu stvoriti magičnu atmosferu njihova klasičnog repertoara i slavnih filmskih skladbi s novog albuma. Drugi dio koncerta će se nastaviti u rock i pop izdanju s kojim su se 2Cellos predstavili publici diljem svijeta
Vrata Arene se otvaraju u 19.00 sati a koncert počinje u 21.00 sat. Mole se svi posjetitelji da dođu na koncert na vrijeme kako se ne bi stvarale gužve na ulaznima.

Foto: Press