fbpx

Andrej Škedel poveo publiku na putovanje svijetom magije i iluzije

Na Gradini…

Andrej Škedel zaključio 15. Ljeto na Gradini!

Andrej ŠkedelPublika Ljeta na Gradini s oduševljenjem je pratila riječkog iluzionista Andreja Škedela koji je još jednom potvrdio svoj status na iluzionističkoj sceni i pokazao zbog čega ga nazivaju „riječkim Houdinijem“. Svojim zanimljivim manipulacijama i tematskim iluzijama nikoga nije ostavio ravnodušnim, a na licima posjetitelja dalo se iščitati kako su njihova očekivanja nadmašena!
Škedelovom nastupu publika se posebno veselila, s obzirom na to da na riječkim pozornicama nisu imali prilike vidjeti već duže vrijeme. Nastup je bio isprepleten mađioničarskim trikovima, tematskim iluzijama i intrigantnim manipulacijama, a posjetitelji su kroz show koračali mističnim svijetom uz nesvakidašnje prizore koji ostavljaju bez daha.
Andrej ŠkedelNapete scenske manipulacije i jedinstvene iluzije pratili su svjetlosni i zvučni efekti, a sjajni Andrej iz minute u minutu publiku je držao u neizvjesnosti. Kombinirajući trikove s kartama, užetom, ali i izvodeći neke od fascinantnih iluzija, uspio je zadržati punu pozornost publike koja je svaku točku nagrađivala glasnim pljeskom.
Andrej Škedel je publici predstavio presjek dvadesetogodišnjeg rada posvećenog magiji i iluziji, a ispunjeno gledalište pokazalo je da postoji veliko zanimanje za ovaj neobičan i intrigantan svijet.
Ovaj je nastup ujedno bio i posljednji u ovogodišnjem izdanju 15. Ljeta na Gradini koje je ugostilo ukupno jedanaest programa. Tematski raznoliki sadržaji i ovog su Ljeta Trsatsku gradinu učinili nezaobilaznom lokacijom za provođenje ljetnih večeri, unatoč nesvakidašnjim okolnostima. Na trsatskoj pozornici nastupilo je 130 izvođača, a organizatori su uspjeli uspješno provesti u djelo glazbene, scenske i umjetničke programe, na oduševljenje posjetitelja koji su i ove godine vjerno pratili svaku manifestaciju.
– Usprkos specifičnom festivalu koji je iza nas, možemo itekako biti zadovoljni što smo uspjeli organizirati sve predviđene programe, osim jednog, zbog realnih okolnosti. Zahvaljujemo svim sudionicima i posjetiteljima te TZ grada Rijeke, Gradu Rijeci i ostalim partnerima koji su doprinijeli da razina programa, unatoč okolnostima, i ove godine bude na zavidnoj razini – poručio je Vedran Babić, organizator Ljeta na Gradini.

Foto: Press – Foto Kurti