fbpx

Besplatna glazbena radionica: Damir Šomen

Zagreb…

Soul, funk and shuffle groove drumming – Damir Šomen

Damir ŠomenHGU SESSIONS: Besplatne glazbene radionice u Mesničkoj 12 u Zagrebu, 6. svibnja 2019. godine s početkom u 18.00 vodit će Damir Šomen. Teme radionice: Slonovski groove (Zašto praviš slona od mene); Stvorena za soul i nisam više mogo ravno s njom; Rušila sam mostove od shufflea neki su od groovova koje će Damir na ovoj radionici prezentirati i raščlaniti.
Radionica je namijenjena za glazbenike koji žele obnoviti, ponoviti ili nadograditi svoje znanje. U nastavku večeri održava se jam session što je i prilika da se prezentirano na održanoj radionici primijeni i pokaže u konkretnoj glazbenoj situaciji.
Damir Šomen jedan je od najtraženijih i najnagrađivanijih bubnjara u Hrvatskoj. Snimao je i svirao uživo sa skoro svim najeminentnijim glazbenim zvijezdama uključujući Dinu Dvornika, Olivera Dragojevića, Gibonnija, Ninu Badrić, Vannu, Josipu Lisac, Maksima Mrvicu, Darka Rundeka, Gorana Bareta i Majke, Petra Grašu, Parni Valjak, Tonija Cetinskog, Hubert Tubbsa (pjevač američke grupe Tower of Power) i mnoge druge. Recentno nastupa i s jazz sastavom LiVaDa (Valerija Nikolovska-vokal, Viktor Lipić-klavijature) te službenim Dino Dvornik Tribute sastavom DDT. Poznat je kao vrhunski glazbenik koji svaki projekt učini boljim, većim i zanimljivijim.

Foto: Press