fbpx

Dosad neviđeno glazbeno izdanje – David Temelkov: Svijet se promijenio

Novi singl…

Dosadašnja suradnja Rusa i Temelkova, postavila je čvrste temelje za nove glazbene projekte

David TemelkovDosad neviđenim glazbenim izdanjem, David Temelkov, otvara novo poglavlje svoje karijere. U suradnji s autorom Miroslavom Rusom, David Temelkov je na iznenađenje mnogih odlučio zakoračiti na funky scenu.
‘Svijet se primijenio’, energična je pjesma, koja će biti pravo osvježenje brojnim obožavateljima. Dosadašnja suradnja Rusa i Temelkova, postavila je čvrste temelje za nove glazbene projekte, a spomenuta pjesma, mali je dio svega što vam je ovaj simpatični i kreativni dvojac pripremio.
Po mnogima impresivne Davidove vokalne mogućnosti, ovom su pjesmom dobile sasvim novu dimenziju.
– Nakon prve ispitivačke faze u autorsko-izvođačkom duelu Davida i mene, mislim da sam pročitao njegovu snagu i prednosti, te sada krećemo iz sve snage. O kojoj snazi govorim, može se vidjeti već na prvom singlu iz te serije, funky uratku pod nazivom ‘Svijet se promijenio!’ David Temelkov je tu pokazao sav svoj raskošni pjevački talent i po meni otvorio vrata jednoj vrlo ozbiljnoj pjevačkoj karijeri, koju ću nadam se, zajedno s timom znati i moći pratiti. Rad s njime doista doživljavam kao projekt! – poručio je ovom prigodom Rus.
Zadovoljstvo novim zvukom, pjesmom, ali i Rusovim neupitnim autorskim i producentskim vještinama, nije krio ni sam David.
David Temelkov– Mnogi su se iznenadili, kad su me čuli u ovakvom izdanju, a meni je drago da imam autora koji može izraziti sve kolorite mog pjevačkog kapaciteta i hvala Bogu na tome. Poruka pjesme je jasna. Ljubav ne može nestati, možemo je samo ne dati. Svatko, pa i najhladnija srca, u trenucima slabosti žele biti “voljeni”, uostalom, kao i svi mi… – poručio je ovom prigodom David Temelkov.
David Temelkov već nas je osvojio pjesmama ‘Balerina od stakla’, ‘Ljubavi’, ‘Ljubav na daljinu’, ‘Bila je bolja’ ni ‘Dal’ on zna’, nakon što poslušate ‘Svijet se promijenio’ vaš glazbeni svijet definitivno neće biti isti.

Autor glazbe: Miroslav Rus
Autor teksta: Miroslav Rus
Autor aranžmana: Zvonimir Domazet/Mihael Blum/Miroslav Rus
Glazbeni producent: Mihael Blum/Miroslav Rus
Tonski snimatelj: Mihael Blum
Izvršni producent: Miroslav Rus

Foto: Press – Hit Produkcija
Poslušajte:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=yxVA-LEh8zY[/embedyt]