fbpx

Davor Dretar Drele novo je pojačanje HR 2!

Dobro jutro…

Radijska emisija Dobro jutro slušateljima nudi najvažnije obavijesti o prometu i vremenu, u njoj se razmatraju dnevne akualnosti, a uz dobru glazbu i glazbene hitove od ove jeseni slušatelje će buditi i zabavljati i Davor Dretar Drele

Davor Dretar Drele– Drele je kockica koja je nedostajala u ranojutarnjemu mozaiku na Drugome programu Hrvatskoga radija i nesumnjivo će svojim šarmom, prepoznatljivošću i duhovitošću zabaviti slušatelje i pridonijeti njihovu ljepšemu početku dana – istaknula je glavna urednica Drugoga programa Hrvatskoga radija Jadranka Rilović.
U novoj jesenskoj shemi Drugoga programa Hrvatskog radija (HRT – HR 2), utorkom od 6 do 10,00 sati ekipi radijske emisije ‘Dobro jutro‘ pridružio se gledateljima i slušateljima poznati voditelj Davor Dretar Drele. Uz jutarnje protezanje, tuš-kabinu, kavu, put do posla i prvu misao ide i radijski osmijeh uz Dobro jutro na HR 2Drugome! Za dobro raspoloženje i prijateljski početak dana brine se već provjerena ekipa Karmela Vukov Colić, Nataša Mikas i Zlatko Turkalj, Mirko Fodor i Andro Tomović, Irina Čulinović te vikendom Tina Košćec i Silvio Novosel.
Svakoga će utorka Dreletova radionica biti zabavnoga, humorističnoga karaktera i cilj joj je privući pozornost slušateljstva duhovitim komentarima na svakodnevna događanja, opuštenom komunikacijom sa slušateljima i svime onime što voditelja i urednika čini poznatim u javnome životu.
Emisija Dobro jutro na Drugom programu Hrvatskoga radija slušateljima nudi najvažnije obavijesti o prometu i vremenu, u njoj se razmatraju dnevne akualnosti uz dobru glazbu i glazbene hitove, a uz već postojeću ekipu, od ove jeseni slušatelje će buditi i zabavljati i Davor Dretar Drele.

Foto: Press