fbpx

Finale druge sezone serije Good Doctor

Nova TV….

Serija Good Doctor koja prati život autističnog genija osvojila je hrvatske gledatelje

Good doctorAmeričke serija ‘Good Doctor‘ od početka emitiranja privukla je pozornost brojnih gledatelja pred malim ekranima. U utorak, 30. srpnja obožavatelji serije moći će pogledati posljednji nastavak druge sezone popularne američke serije.
U posljednjoj epizodi sezone gledatelji će moći vidjeti kako Shaun nakon otkaza odlazi u lokalni bar gdje njegova pitanja isprovociraju napad gosta Zacka Cordella. Dok udara Shauna u rebra, Zack se posklizne i udari glavom o pod. Ignorirajući vlastite ozljede, Shaun vodi Zacka u bolnicu St. Bonaventure na liječenje. Morgan naručuje niz pretraga kad se 87-godišnjoj Idi Guelph stanje nakon operacije želuca nenadano pogorša, no Park sumnja da ona zapravo lažira simptome kako ne bi morala biti sama. I dok se čini da nalazi podupiru Parkovu tvrdnju, Morgan se zabrine kad se Idina vrećica ispuni zelenom žuči. U međuvremenu još jedan Good DoctorGlassmanov pokušaj da zavede prijateljicu Debbie Wexler propada, a Melendez i Lim obznanjuju da su par. Shaun prizna da je lagao kako je Zack završio u bolnici i ujedno sugerira da je Zack pao i udario glavom možda zbog neuroloških problema. No kad zbog vlastitih ozljeda iskašlja krv, Shaun zamoli patologinju Carly Lever da napravi nekoliko pretraga. U pokušaju da sakrije vlastitu situaciju, Shaun se sruši Good Doctorpokušavajući upozoriti Zacka da je bolesniji nego što itko misli.
U završnici sezone, kad pretrage isključe probleme s Idinom operacijom, Park shvati da je ubacivala smoothie od povrća u vrećicu kako bi izgledalo da je bolesna. Pomnija analiza njezine obiteljske povijesti pokaže da je lagala pa se Parkove sumnje potvrde. Zabrinuta da nije učinila dovoljno da pomogne Shaunu kad je imala priliku, Claire se prisjeća trenutka koji su vodili do pada u nesvijest, postavlja dijagnozu i spašava Zackov život. Opažajući da Shaunov dolazak u bolnicu motivira njegove kolege da bolje rade, Andrews priopćava odboru da će otpustiti Hana i ponovno zaposliti Shauna. Debbie pristaje na Glassmanovu ponudu, Idin savjet potakne Parka da se javi bivšoj supruzi, a Melendez i Lim dogovore se da će na neko vrijeme vezu staviti na drugo mjestu jer su njoj ponudili Hanov posao. Naposljetku, sretan što opet radi kao kirurg, Shaun iznenadi Leu jer umjesto da nju pozove van, skupi hrabrost i poziva Carly na spoj.
Što donosi posljednja epizoda druge sezone hvaljene serije ‘Good Doctor’ ne propustite pogledati u utorak, 30. srpnja u 22.45 sati na Novoj TV.

Foto: Press